Totul era învelit în ceața dimineții

 

Totul era învelit în ceața dimineții. Obisnuita iesire de dimineata in parc, ne-a lasat cu gura cascata, mai ales pe mine. In loc de lumina diminetii data de rasaritul soarelui, acum tot parcul e invaluit intr-o ceata groasa si densa. As fi vrut sa putem dezlusi ceva din detaliile parcului, eu si cu Darko, dar totul era mai mult negru. Inclusiv cerul, norii se miscau, iar soarele disparuse definitiv.

Totul era învelit în ceața dimineții
Totul era învelit în ceața dimineții

Pe cat sunt eu de impresionata de aceasta priveliste, pe atat este Darko de calm, el urmandu-si traseul si bagand capul prin toata iarba inalta si umeda. Capul lui era plin de toate semintele de iarba. Bine-nteles lui nu ii pasa de acest lucru, era fericit ca poate adulmeca mirosuri necunoscute.

Suntem fericiti ca aici in parcul ”nostru” este atat de liniste dimineata, nu ne tulbura nimeni plimbarea, asa ca putem sa mergem pe unde vrem. Inclusiv langa scoala copiilor. Atat de mult ne place sa iesim afara dimineata, chiar daca ploua sau este ceata ca acum, noi suntem intr-o lume doar a noastra si nu ne poate fura nimeni aceasta fericire.

Totul era învelit în ceața dimineții
Totul era învelit în ceața dimineții

Lui Darko nu ii pasa cum este afara

Darko isi vede in continuare de treburile lui, facandu-si nevoile pe unde apuca, cauta mirosuri straine, nepasandu-i prea mult de ce se intampla in jurul lui. Parcul unde mergem este foarte mare, asa ca el isi poate face nevoile unde vrea, ca doar strange mami. Cu toate ca, se mai intampla sa nu isi gaseasca un loc sa faca, chiar daca are spatiu suficient. Au fost foarte multe dati cand cainele meu a facut in curtea noastra, fara sa ii pese de nimic si de nimeni.

Vreau sa va spun ceva: atunci cand am plecat de acasa, aratam amandoi ca doua flori, iar acum dupa turul facut prin parc, aratam mai ceva ca doi porci care s-au tavalit in apa cu noroi. Si ce daca suntem murdari, ar spune Darko… ne curatam si suntem frumosi. Macar, suntem fericiti impreuna.

As vrea sa va arat o poza cum era cand am ajuns in parculetul unde mergem de obicei. Imi pare rau ca nu am reusit sa fac cateva poze la ceata groasa si densa, dar nu am putut pentru ca trebuia sa il tin pe Darko. Dar, va pot lasa youtube-ul lui Darko sa vedeti cum era dimineata cand am fost plecati la plimbarea prin parc.

In fiecare zi, totul este frumos pentru noi, atat pentru mine, cat si pentru Darko.