Scoala de ski Sureanu

Intotdeauna, baiatul meu a vrut sa faca niste cursuri de ski, dar niciodata nu a gasit ceva pe placul lui. Dar a venit momentul mult asteptat si am facut rezervari pentru cursurile de ski, care sunt organizate de catre Scoala de Schi Sureanu, Sureanu Mountain Sport Center. Baiatul meu era atat de bucuros ca a gasit scoala de schi Sureanu, incat nici noaptea nu mai putea sa doarma, era cu gandul numai acolo sa ii vina randul.

Stia ca la aceasta scoala de schi va invata sa schieze, sa se dea cu placa si doar acolo putea sa se perfectioneze in aceste sporturi cu monitorii Scolii de Schi Sureanu,  Sureanu Mountain Sport Center, din cadrul Domeniului Schiabil Sureanu. El este un impatimit al sporturilor de iarna, si de aceea si-a dorit mult sa invete sa schieze. La aceasta scoala au un program destinat invatarii si perfectionarii schi-ului si a snowboard-ului. Acolo sunt instructori profesionisti, calificati si atestati si experimentati si tin cont la fiecare in parte de cerintele lor, ale clientilor.

Ne uitam pe site-ul sureanusportcenter.ro, si am vazut ca un curs tine 2h, dar are si o pauza de 10 minute la jumatatea cursului. Baiatul meu mi-a spus ca este multumit ca nu sunt scumpe cursurile, l-ar costa pentru o persoana 100 Ron/ora. Era super bine. De aceea nici nu a stat pe ganduri si s-a inscris la aceste cursuri. Stia sigur ca o sa aiba parte de un curs calificativ si eficient cu instructorii de acolo.

Si pentru un grup, 2 sau 3 persoane, pretul este de 80 Ron/ora/persoana. Chiar nu este scump, si de acolo stii sigur ca vei invata sa schiezi, sa te dai cu placa si multe altele, mai ales ca instructorii de acolo sunt foarte profesionisti si specialisti in ceea ce fac. Daca vrei sa inchiriezi o zi, pentru perioade mai lungi sau grupuri mai mari de persoane, preturile sunt acceptabile si pot contine discounturi suplimentare.

La aceasta scoala de Schi Sureanu, nu accepta grupuri mai mari de 3 persoane/instructor. Au echipamente pentru toate varstele si nivelurile de pregatire. Echipamentele inchiriate de la centrul de inchirieri Sureanu Mountain Sport Center vor fi verificate si reglate pentru greutatea fiecarui client in parte.

La aceasta scoala de Schi Sureanu puteti gasi instructori profesionisti si care fac parte dintr-o echipa tanara si profesionista. Ei va pot garanta distractia si voia buna, dar nu in ultimul rand, sa invatati sa schiati, sa va dati cu placa si bine-nteles, veti gasi acolo oamenii calzi si profesionisti. Nu aveti de ce sa regretati daca veti apela la ei, chiar veti fi bucurosi ca ati facut alegerea perfecta, aceea de a va inscrie la ei pentru cursurile de schi si snowboard.  Cursurile sunt organizate de catre Scoala de Schi Sureanu, Sureanu Mountain Sport Center.

Baiatul meu a ales sa se inscrie la scoala de Schi Sureanu, pentru a invata sa schieze.

Daca va doriti sa mergeti la scoala de Schi Sureanu, va pot lasa informatiile de mai jos:

De aici puteti inchiria:

”Ski 20 Ron

Clapari 20 Ron

Bete 10 Ron

Pachet (ski, clapari, bete) cu 20% reducere 40 Ron

Snowboard 25 Ron

Boots 25 Ron

Pachet (snowboard, boots) cu 20% reducere 40 Ron

Casca 10 Ron

Ochelari 10 Ron

Pachet (casca, ochelari) cu 25% reducere 15 Ron

Pachet Complet Ski (skiuri, clapari, bete, casca, ochelari) cu 28% reducere 50 Ron

Pachet Complet Snowboard (placa snowboard, boots, casca. Ochelari) cu 28% reducere 50 Ron

Saniuta mica (bob) 10Ron/zi

Saniuta mare 15Ron/zi

Lanturi antiderapante 25Ron/zi”

Centrul lor de inchirieri Sureanu Mountain Sport Center se afla la intrarea in Luncile Prigoanei.

Daca va intereseaza monitor ski Sureanu, scoala de ski Sureanu, inchirieri ski Sureanu, de la aceasta scoala, va pot lasa datele lor de contact:

mail  oltean.andrei.vasile@gmail.com

Tel 0799189094

Facebook @sureanusportcenter

Scoala de ski Sureanu
Scoala de ski Sureanu