Ne plimbam si ne pregatim si pentru operatia lui Darko

Ne plimbam si ne pregatim si pentru operatia lui Darko

Cand ne trezim dimineata, inainte de toate iesim afara, eu si Darko. Ii placea si inainte, dar acum e innebunit sa sape gropi prin curte. M-am gandit ca poate cauta vreo comoara, cine stie de unde rasare iepurele. :)))

Daca nu isi face nevoile in curte, plecam mai departe, ori in zona unde locuim, ori in parcul favorit al nostru. Astazi am amanat parculetul ca sa petrecem un pic din dimineata, in zona noastra frumoasa. Cine mai iese cu noaptea in cap ca noi doi dimineata? Nimeni… chiar vorbeam intr-o zi cu familia: Or sa zica vecinii ca nu sunt zdravana la cap. Dar, nu-mi pasa, merg cu Darko oriunde vrem, la orice ora, chiar daca se uita unii de la geam curiosi. Fie ca ploua sau bate vantul, dar mai ales daca este soare si frumos. Noi suntem afara.

Sa nu credeti ca numai vara stam afara, si iarna este frumos, bine-nteles nu asa des iesim, dar oricum…

Ne plimbam si ne pregatim si pentru operatia lui Darko
Ne plimbam si ne pregatim si pentru operatia lui Darko

Sa va povestesc cum stau lucrurile:

Ma trezesc inaintea tuturor, pun cafetiera pe foc si dupa ce se prepara o torn in ceasca de cafea. Hop, apare si Darko langa mine. Cateodata o servesc inainte sa ies cu el afara, altadata ma asteapta pana o beau. Depinde de cum se trezeste micutul meu. Se aseaza in pozitie de sezi si baga privirea aia blanda, de ma topeste toata. Cum as putea sa ii refuz lui Darko ceva? Niciodata. Si cu asta am spus tot.

Astept sa ia Gabi, baiatul meu, concediu, si sa plecam cateva zile pe undeva. Nu in alta tara, ci in alta parte unde nu am mai fost aici in Marea Britanie. Sunt atat de frumoase orasele de aici, ai ce vizita, deci am avea un concediu de vis. O sa ne bucuram sa vedem cat mai multe, dar mai ales Darko care e innebunit sa se plimbe cat mai mult.

Ne plimbam si ne pregatim si pentru operatia lui Darko

Trebuie sa facem asta inainte de operatia lui Darko. Dupa ce il castreaza trebuie sa fie linistit, sa nu alerge, de aceea o sa plecam inainte. Toate ca toate, vreau sa il duc la medicul veterinar sa il castreze. In zona unde stau, Darko nu s-a inteles prea bine cu medicul veterinar. A trebuit sa caut altul pe care sa il placa Darko, si invers. Intr-un final, am reusit sa gasesc, dar cu pandemia asta se fac programari mai greu. Mi l-a programat la sfarsitul lui august, sau mai sigur in septembrie. Darko are 1 an si 31 de kg.

Am atatea emotii si vreau sa fie cat mai bine pentru cainele meu, si stiu ca va fi bine.

I-am spus intr-o zi lui Darko ca trebuie sa se pregateasca de operatie, s-a uitat la mine ca un mielusel bland. Acu orice stapan are impresia ca daca vorbeste cu cainele lui, o sa ii si raspunda. Eu vorbesc cu Darko si afara si in casa si el se uita la mine si latra asa… ca si cum mi-ar raspunde. Asa suntem noi iubitorii de animale.

Ne plimbam si ne pregatim si pentru operatia lui Darko

Daca ati trecut si voi prin asa ceva, va astept cu mici detalii despre cainii vostrii.

Acesta este youtube-ul lui Darko. Daca vreti sa va abonati, sa dati un like sau un comentariu, v-as fi recunoscatoare.