Cititoare coduri de Bare cu fir

Cine se pricepe stie deja ca poti cumpara cititoare de coduri de bare de pe site-ul IDMag, la preturi excelente si livrarile sunt unele rapide. Orice vanzator ar trebui sa stie sa foloseasca cititoarele de coduri de bare, pentru tu ca client nu vrei sa stai mult la coada din cauza unui vanzator ca nu se pricepe sa foloseasca acest aparat.

Din cate stiam eu, la magazinele mari se pregatesc vanzatorii atunci la angajare. Ii testeaza sa stie sa scaneze un cod de bare, fie el si de pe un pachet de biscuiti. Pentru ca daca nu stie sa foloseasca cititoare de bare, vor fi mereu cozi interminabile si te vor face sa iti pierzi rabdarea din cauza unui vanzator nepriceput. Eu cred ca vanzatoarele sunt de doua feluri: cititoare de coduri de bare care se pricep sa foloseasca un aparat ce a fost fabricat sa fie folosit corespunzator si sa nu enerveze pe nimeni, si vanzatoare care, oricat de mult ar vrea sa devina profesionista, sa se miste mai repede si sa stie sa utilizeze un cititor cod bare, dar probabil ca nu vor reusi niciodata.

Cine se pricepe la matematica va stii sa faca un calcul mic. Daca o vanzatoare care nu se pricepe incearca sa scaneze codul de bare al unui produs de mai multe ori, iar fiecare client in parte are, in medie, cateva produse, cam cat de mult timp pierde vanzatoare in fiecare zi? Sunt multi care nu au rabdare sa stea la cozi, si se pot lua de vanzatoare ca nu ii merge cititorul de coduri de bare, de aceea este bine ca orice vanzator sa fie pregatit sa foloseasca aceste aparate. Cititorul de coduri de bare este un aparat care a fost conceput cu un buton pe care trebuie sa il apesi atunci cand scanezi un produs.

De exemplu: am vazut pe site-ul IDmag acest cititor coduri de bare cu fir Gryphon GD4132. Ele au capacitatea de a capta coduri de bare din apropiere și până la o distanță de peste 1,0 m, ceea ce îți oferă avantaje în materie de productivitate și ergonomie. Datorită unghiului larg de scanare, poți capta coduri de bare foarte lungi, iar datorită funcțiilor de decodare reproiectate, beneficiezi de randament sporit dacă lucrezi cu coduri de bare greu de citit, de slabă calitate sau deteriorate.

Toate aceste caracteristici, la care se adaugă decodarea de înaltă rezoluție pentru etichete de dimensiuni foarte mici, recomandă cititoarele Gryphon I GD4132 drept produse de înaltă performanță și soluții eficiente de captură de date.

Cititor coduri de bare cu fir Gryphon GD4132

Cititoare coduri de Bare cu fir
Cititoare coduri de Bare cu fir

Acest cititor coduri de bare cu fir DS2208 l-am vazut tot pe site-ul de mai sus

Codurile de bare 2D și-au croit drum către POS, fiind omniprezente în magazin, de la articolele achiziționate de clienți până la cupoanele tipărite și electronice și cardurile de fidelitate. Cititoarele de coduri de bare 1D nu pot scana noile coduri 2D, ceea ce face ca în anumite situații procesul de finalizare a cumpărăturilor să fie încetinit, spre frustrarea clienților ajunși în ultimul punct important de interacțiune cu magazinul. Acum însă, cu echipamentele Zebra seria DS2200, poți scana toate codurile de bare.

Seria DS2200 cuprinde cititoare de coduri de bare 1D/2D de tip imager care, deși sunt disponibile la un preț accesibil, nu fac compromisuri în ceea ce privește performanța sau funcțiile. Seria DS2200 oferă posibilitatea implementării la un preț accesibil, ușurința în utilizare și gestionarea simplă pe care ți le dorești.

Cititor coduri de bare cu fir DS2208

Cititoare coduri de Bare cu fir
Cititoare coduri de Bare cu fir

Cu cititorul de coduri de bare liniar, fără fir, de tip imager, pentru uz general LI4278, duci scanarea 1D la un alt nivel. Proiectat pentru a te ajuta să scanezi rapid orice cod de bare 1D – de la etichete de hârtie până la coduri de bare electronice afișate pe ecranul unui telefon mobil, al unei tablete sau al unui computer – LI4278 scanează eficient atât de la apropiere, cât și de la distanță. De asemenea, LI4278 scanează coduri de înaltă densitate folosite frecvent în industria producătoare de componente electronice. De asemenea, scanează codurile de bare UPC în proporție de 100% din apropiere și până la o distanță de peste 76,2 cm. Este foarte flexibil, permițând scanarea în unghiuri extreme pentru o eficiență sporită, reducând necesitatea de manevrare a echipamentului pentru captarea datelor. Suportul opțional permite utilizarea atât ca echipament portabil, cât și în modul ”mâini libere” (fix).

Pentru cei interesati de orice tip de cititor de coduri de bare, indiferent pentru ce v-ar trebui, puteti gasi la IDmag. Toate aceste cititoare de coduri de bare au un singur buton si persoana respectiva trebuie sa apese pe el atunci cand vrea sa scaneze un produs.

Am sa va las datele de contact al celor de la IDmag: