Amenajarea si intretinerea gradinilor

Tuturor ne place sa avem o gradina cat mai frumoasa, mai aranjata, mai confortabila, insa sunt multi care nu se pricep sa o amenajeze, sau chiar nu au scule pentru asa ceva. De aceea, este foarte important sa gasesti pe cineva specializat in amenajari gradini. Consider ca cea mai buna sursa de informare in cea ce priveste gradina este casaprontogarden.ro. Aici sunt gradinari foarte priceputi in amenajarea gradinilor, si va pot ajuta cu orice aveti nevoie pentru gradina voastra.

Amenajarea si intretinerea gradinilor
Amenajarea si intretinerea gradinilor

Gradinarii de la Casa Pronto Garden, iti pot tunde gazonul cu masini de tuns profesionale cu colectarea masei verzi. Aceasta echipa de specialisti au o experienta foarte buna in amenajari de gradini, zone rezidentiale si parcuri, si nu in ultimul rand lucrari peisagistice.

Echipa de specialisti cu experienta in amenajari de gradini, zone rezidentiale si parcuri. Amenajari gradini, spatii verzi, si lucrari peisagistice. La Casa Pronto Garden din Alba Iulia puteti gasi cele mai bune servicii pentru un gazon frumos. Au o experienta foarte indelungata in amenajari gradini, sisteme de irigat profesionale si utile. Ei sunt pregatiti mereu pentru a va oferi cea mai buna prestatie, si in cascade si lacuri artificiale, dale pietonale, alei.

Fac lucrari rapide, munca curata, ingrijire corecta si au competente profesionale.

Amenajarea si intretinerea gradinilor
Amenajarea si intretinerea gradinilor

Cand am intrat pe site-ul casaprontogarden.ro, am fost placut surprinsa de cate informatii pretioase am gasit, despre amenajare gradini. Este foarte importanta intretinerea gradinii, mai ales tunderea periodica si intretinerea gazonului in functie de cresterea lui, suprainsamantarea gazonului ( completarea golurilor din gazon), scarificarea atunci cand este nevoie. Atunci cand masina de tuns nu cuprinde marginea verde, mai ales la margini, se poate folosi foarfeca electrica.

Periodic se poate aplica tratamente de ingrijire dupa tunderea gazonului. Ierbicidarea selectiva a gazonului

Intretinerea gradinii si a spatiilor verzi din Alba si imprejurimi

Echipa de specialisti de la Casa Pronto Garden,executa si tunderi si toaletari la toata gama de: spirale, pomponi, forme rotunde de orice marime, bonzai. In mod normal, tunderea gardului viu se face cu drujbe de gard viu normale si telescopice. Iti pot oferi pentru gradina ta, tratamente fitosanitare, cel putin 3 pe an, se executa cu  fungicide, insecticide si foliare adecvate.

Profesionisti de pe site-ul de mai sus executa lucrari cu motocoase profesionale cu fir sau cu disc de pe terenuri plane sau denivelate , cu iarba normala sau terenurui neintretinute de mult timp.

In general, cositul gradinilior sau spatiilor verzi se face cu sau fara colectarea masei verzi rezultate,  cu sau fara transportarea  din tarla a masei verzi rezultate.

Ei mai pot executa prin infiintare si trasarea, pichetarea, plantatul efectiv si sapatul gropilor.

Arborii si arbustii pot fi pusi la dispozitie de catre proprietar sau pusi la dispozitie de societatea noastra. Ei iti pot pune la dispozitie material saditor de cea mai buna calitate si la preturi foarte bune. Iti pot oferi garantia de cea mai buna executie pana la inverzirea plantelor. La lucrarile pe care fac aplica ingrasaminte foliare sau granulare.

Pot executa taieri ale coroanei,  taieri pt imprimarea cresterii vegetative, toaletari de intretinere, taieri de coreectare a coronamentului.

Despre Casa Pronto Garden:

” Studiem planurile sistemelor de irigatii, drenajele, instalatiile electrice de iluminare, planurile aleilor, locurilor de joaca, de odihna si de recreere, planurile de plantare a arborilor, arbustilor si rondurilor de flori, detaliile de realizare ale design-ului peisagist si schitele tehnice cu prescriptiile aferente”.

Daca doriti detalii despre amenajare gradini, amenajare spatii verzi, cosit gradini, design peisagist, ingrijire livezi, intretinere gazon, intretinere gradini, montare gazon, intretinere gazon, proiectare gradini, tratare gazon, tuns gard viu, va pot lasa datele de contact a celor de la Casa Pronto Garden:

Sediu: Sat Hăpria, Comuna Ciugud, Nr. 16, Județ Alba

Orar: Luni – Vineri 10.00 – 18.00

Telefon: 0740 637 693

Email: contact@casaprontogarden.ro