Orice nouă zi este o provocare

Orice nouă zi este o provocare

Orice noua zi este o provocare pentru mine si catelul meu, Darko. Ne place sa iesim amandoi la plimbare ceea ce ne face foarte fericiti. Descoperim mereu ceva nou, cum ar fi: o padure mai mare sau mai mica, un camp, dealuri… De ceva timp am lasat centrul pentru un loc la tara. Aici este liniste, aer curat si sunt si foarte multe locuri frumoase de vazut.

Plimbarile in natura sunt cele mai placute momente ale nostre. Linistea acestui loc, ciripitul pasarelelor si razele blande ale soarelui ne vor da intotdeauna mie si catelului meu o stare de bine si mai mult chef de joaca. Frumusetea naturii este pretutindeni, ea iti poate oferi tot ce iti doresti si iti da alt sens vietii.

Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi în natură, să respiri aer curat și să vezi cum totul în jurul tău atinge liniștea și frumusețea pământului. Aerul curat îți poate oferi sănătate, voie bună și o oază de liniște sufletească.

Îmi place să descoper natura cu ajutorul simțurilor, să îmi încarc plămânii cu aer curat, să mă bucur de o natură pură, și să am liniștea necesară pe care doar natura ți-o poate oferi. Noi incercam sa ne bucuram de lucrurile frumoase pe care natura ni le ofera, asa ca petrecem in fiecare zi cat mai mult timp, bucurandu-ne de soare, de vant, de aer curat, de ciripitul pasarilor si de copacii inverziti.

Placerea de a simti linistea de la tara

Probabil de aceea mie si lui Darko ne place atat de mult sa iesim afara si sa respiram aer curat, dar mai ales sa ne bucuram de linistea de la tara.

Orice nouă zi este o provocare
Orice nouă zi este o provocare
Acum voi face o trecere brusca spre alt subiect care nu are nici o legatura cu cel de dinainte.
Sunt un pic ingrijorata pentru operatia lui Darko. Vreau sa merg cu el la doctorul veterinar pentru a fi castrat. E si normal sa am emotii, dar simt ca totul va fi bine pentru el si nu va fi nici un fel de problema.
Multi imi spun sa stau linistita, dar ca orice stapan care isi iubeste cainele trece prin clipe mai putin frumoase atunci cand stie ca, cainele lui trebuie sa fie operat. Stiu ca va fi mai bine daca il duc la medicul veterinar petru castrare, catelul meu va fi mai linistit si nu va avea probleme de sanatate pe parcursul anilor. Nu va mai fugi dupa catele in calduri, si nu va mai trage de lesa atunci cand le va vedea.
Imi iubesc cainele mult si vreau tot ce e mai bun pentru el.

Acesta este youtube-ul lui Darko. Daca vreti sa va abonati, sa dati un like sau un comentariu, v-as fi recunoscatoare.

Va multumesc pentru prietenia voastra, dragi cititori! Pupici!