Sfintele Sărbători ale Învierii Domnului

HRISTOS A ÎNVIAT!

Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă liniște în suflet, lumină în gânduri, multă sănătate, și numai bucurii alături de cei dragi!

Ziua de Paște a început cu o cafea caldă și gustoasă alături de familia mea. Darko s-a trezit un pic mai târziu și am ieșit cu el în parcul de lânga noi. Pot spune că a fost foarte bucuros atunci când ne-am întors de la plimbare. În casă, ne așteptau cei dragi nouă cu cadouri. Nu vreau să vă arăt ce am primit cu Darko, cățelul meu iubit… dupaia o să spuneți că ne lăudăm:)))

Sfintele Sărbători ale Învierii Domnului
Sfintele Sărbători ale Învierii Domnului

Îmi place foarte mult când vin Sărbătorile Pascale. Mai ales atunci când suntem cu toții împreună și mergem la biserică în ziua aceasta sfântă. Din păcate, aici unde locuiesc este greu să găsești o biserică în care să te primească din cauza pandemiei. Măcar sunt înconjurata de cei dragi și sărbătorim Învierea Domnului.

În această zi mare totul este mai luminos, mai curat și multa iubire. Păcat că nu se întâmplă așa ceva în fiecare zi. Noi, oamenii parcă ne-am înrăit mai mult, suntem din ce în ce tot mai speriați de situatia actuală. Ne este frică și să mai comunicăm unii cu alții, preferăm mai bine să nu ne băgăm în seamă.

De aceea, mă repet iar… îmi place să stau cu familia în zi de Paște, chiar și cu câțiva prieteni pe care îi am, dar sunt prea departe de ei ca să putem fi împreună așa cum ne-am dori.

Așa, că nu pot să vă urez decât virtual… HRISTOS A ÎNVIAT!

Să aveți un Paște liniștit, multă bucurie, armonie și  toate cele bune. Să încercăm să fim mai buni unii cu alții. Nu ne costă nimic, ba din contră, vom fi mai fericiți.

PAȘTE FERICIT!

Sfintele Sărbători ale Învierii Domnului
Sfintele Sărbători ale Învierii Domnului