O poveste impresionantă despre un om și un tigru

Era un om care trăia foarte periculos, îi placeau foarte mult extremele. Era fascinant de animalele sălbatice. Om și tigru într-o poveste impresionantă.
Într-o zi, omul și-a lăsat familia și a plecat în căutarea unor tigri. În calea sa a întâlnit animale exotice pe care le-a adunat și le-a studiat. Ascuns în cortul aglomerat de bagaj, mușcat de tântari, omul nostru, obosit de drumul greu prin junglă, a decis că primul lucru pe care trebuie să îl facă era să se odihnească. 
Mergând prin junglă, a rămas blocat când a dat nas în nas cu puiul de tigru care tocmai își pierduse mama.
A încercat să se apropie în așa fel încât să nu sperie puiul deja traumatizat. Ca o pisicuță timidă și tărcată, puiul de tigru s-a apropiat pas cu pas, până când mâna omului l-a atins așa cum limba mamei sale îl mai atinse, blând și drăgăstos.

Tigrul va creste și il va ataca

S-au apropiat, om și tigru, ca într-un vis magic, unde totul e posibil. Nu voia să îl lase singur în junglă,  trebuia să facă ceva. Știa că toți îl vor privi cu ochi răi dacă îl va duce la el în pădure. Dar nu a mai răbdat și l-a luat cu el.
Oamenii bombăneau pe ascuns, speriați de ideea că tigrul va crește și îi va ataca. Pe măsură ce se cunoșteau mai bine, om și tigru se acceptau și învatau să se respecte, să se iubească, să trăiască în armonie. Timpul trecea, iar prietenia dintre ei era tot mai strânsă.

Despărțirea dintre om și tigru

Ruptura dintre ei s-a produs pe neașteptate, dureroasă și de necrezut. Autoritățile, impulsionate de plângerile făcute de oameni, au luat tigrul și l-au dus într-o rezervație. Suferința omului era greu de descris în cuvinte, însă durerea tigrului putea fi citită în privirea apatică și în faptul că refuza hrana.
Revederea dintre om și tigru a avut loc după aproape o luna și a impresionat pe toată lumea.
După un lung progres, tigrul a revenit în pădurea omului, în cușca lui. Până atunci omul simțise că viata nu mai avea sens fără iubita lui felină.
Au trăit fericiți ani de zile, văzându-se zilnic și iubindu-se de la distanță. Totuși, parcă ceva îl îndemnă pe om să se apropie de el.

Sărutul morții și sfârșitul poveștii

Totul până în ziua care omul, cedând unui impuls, a deschis cușca tigrului și s-a apropiat de animalul lui iubit. L-a prins cu brațele după gât. Tigrul a întins botul spre el, dornic de interacțiune. Omul plângea de bucurie, dar în acel moment, privindu-l fericit în ochi, parcă simțea ceva ce nu putea fi descris în cuvinte.
Acela a fost momentul în care tigrul, fericit și recunoscător, i-a oferit întreaga dragoste într-un sărut al morții.
Om și tigru într-o poveste impresionantă. Daca ți-a plăcut, dă povestea mai departe, să se bucure și alții de ea!
Om și tigru într-o poveste impresionantă