Sucuri presate la rece- RokadaLife

Daca vrei sa iti schimbi stilul de viata sau sa faci o schimbare , cel mai bine ar fi sa iti alegi preparate naturale, proaspete si sanatoase. Cu Rokadalife poti descoperi pofta de viata si vei avea mai multa vitalitate. Produsele celor de la Rokadalife sunt naturale, din care se folosesc fructe si legume proaspete presate la rece din care se obtine un suc 100% raw, natural, crud si sanatos.

RAINBOW

Sucuri presate la rece- RokadaLife
Sucuri presate la rece- RokadaLife

Ingrediente:

Varză rosie, măr rosu, apio, lămâie

Sucul acesta se poate consuma pe stomacul gol sau cu o jumatate de ora inainte de masa. El iti poate reduce balonarea, lasandu-ti o stare de bine chiar si dupa ce se serveste o masa bogata. Sunt multe persoane care sufera de hiperaciditatea stomacului. De aceea, acest suc raw este foarte bun pentru organismul tau. Este bogat in vitamine si antioxidanti.

Produsul nu se altereaza in procesul de pasteurizare, si nu distruge vitaminele, mineralele si enzimele.

Presarea la rece a fructelor si legumelor este cea mai la indemana metoda de a obtine din acestea nutrienti si enzime, astfel se reduce semnificativ procesul de oxidare. In felul acesta sucul obtinut prin aceasta metoda este un suc care va oferi un mare plus de energie si vitalitate pentru organism, el fiind plin de vitamine, minerale si enzime.

Ce este presarea la rece?

Presarea la rece este metoda care da rezultate maxime in extragerea din legume, fructe sau frunze, a maximului de nutritienti si enzime, astfel incat procesul oxidativ se reduce. Aceasta presare la rece se obtine o stoarcere naturala si se obtine un suc proaspat si bogat in energie vitala, este un suc gustos si hranitor care isi poate pastra mineralele si vitaminele, enzimele, fitonutritientii si antioxidanti.

Sucul raw iti da o stare de bine si intotdeauna este hranitor si gustos.

Pentru a dobora oboseala si a fi activ intreaga zi nu ezitati sa incercati flower power, un smoothie de care veti fi convinsi  ca este un bun intaritor.

FLOWER POWER

Sucuri presate la rece- RokadaLife
Sucuri presate la rece- RokadaLife

Ingrediente:

Curmale, scorţişoară, polen, iaurt

Pentru a creste rezistenta la efort, iar oboseala sa nu-si mai simta prezenta un foarte bun energizat natural este polenul crud pentru varietatea nutrientilor care se regasesc in acesta. Pentru reglarea sistemului respirator, dar si pentru o actiune revitalizanta si nutritiva, sa nu uitam sa amintim curmalele, care pe langa toate acestea mai au si extraordinare proprietati relaxante. Si, nu in ultimul rand iaurtul care prin aportului lui de proteine si probiotice, ajuta la mentinerea unui tonus muscular puternic, dar si intarirea sistemului imunitar.

Daca vrei si iti doresti un stil de viata sanatos si mai echilibrat, poti incerca RokadaLive. Pentru toate produsele pe care le gasiti pe site-ul rokadalife.ro, nu se folosesc nici un fel de aditivi sau concentrati. Iar asta denota, timpul scurt de pastrare in frigider care este de maxim 48 de ore.

Cu gama de nutritienti naturali gasiti la RokadaLife, poti face o schimbare pentru tine, iar stilul tau de viata va deveni unul sanatos si echilibrat. In felul acesta te vei simti fericit si implinit.

Echipa RokadaLife colaboreaza cu medici nutriționiști, și împreună ne dorim să creăm și să oferim mai mult decat un produs bun și sănătos.  Combinațiile de ingrediente sunt realizate pentru a spori efectele purificatoare și energetice ale legumelor, fructelor, condimentelor și a superalimentelor , în felul acesta acoperind o gamă variată pentru diferite nevoi: imunitate, rezistență, frumusețe și vitalitate.

Schimbati viata in bine si hotaraste ce este mai bine corpul tau, comandand produse de la RokadaLife. Datele lor de contact sunt:

STUDIO RokadaLife

SC NATURAL HEALTH SRL
J01/452/2019
CUI: 40594182

Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 111

email: rokadalife@gmail.com

tel.: +40 372 902745