O cafea gustoasă și cu o aromă deosebită

Cafea gustoasă aromă deosebită gasesti AICI. Bună dimineața, prieteni dragi, vă invit la o cafea.

Dis de dimineață, inainte de a servi o cafea gustoasă, am ieșit cu cățelușul Darko afară. Ne plăcea la amândoi, ningea și se așternuse pe jos zăpada, fără să fie pic de mocirlă. A alergat mititelul prin zăpadă cam o jumătate de oră, și era foarte fericit. În sfârșit, a venit iarna, ninge atât de frumos. Aici plouă mai mereu, dar se pare că avem și câteva zile cu zăpadă. Dar odată ajunși în casă, pentru mine o cafea gustoasă și cu o aromă deosebită este lucrul care mă încălzește după frigul de afară.

O cafea gustoasă și cu o aromă deosebită
caine negru ca o cafea buna

Trezirea începe dis de dimineață

După ce am intrat cu Darko în casă, i-am dat o gustărică și am pus cafetiera pe foc. Cafeaua mea columbiană mă face fericită, îmi dă o energie pentru întreaga zi, dar mai ales are un gust deosebit de plăcut. Aroma ei este de neînlocuit.

cafea gustoasă aromă deosebită
O cafea gustoasă și cu o aromă deosebită

Cum îți pregătești cafeaua, să iasă gustoasă și aromată?

Multor oameni le place cafeaua făcută la ibric sau la expresor, chiar și la filtru. Mie îmi place foarte mult să fac cafeaua la cafetieră. Am mai mult de 10 ani de când o prepar în acest mod. Se prepară ușor și are și un gust deosebit atunci când o savurezi.

cafea gustoasa
cafea gustoasa

Eu, de exemplu, pun 4 lingurițe rase de cafea în cafetieră și o pun pe foc. În maxim 5 minute este gata de pus în ceașcă.

cafea gustoasă aromă deosebită
O cafea gustoasă și cu o aromă deosebită

Sosește Anul Nou cu pași repezi. Tu ce fel de cafea bei?

Se apropie revelionul cu pași repezi și noi nu avem voie să mergem la prieteni sau familie să sărbătorim trecerea în Noul An. Dar sper că acest lucru să se termine până în primăvară să putem face orice ne dorim. A fost liber de Crăciun să sărbătorim în familie și cu câțiva prieteni, dar nu este de ajuns.

Eu vă urez de acum, un An Nou fericit și liniștit!

Servim cafeluța împreună virtual

Din partea mea o cafea pentru voi cu mare drag. Atunci când îți bei cafeaua alături de familie sau de prietenii apropiați, totul ți se pare mai frumos.

O zi frumoasă și multe bucurii să aveți!