Gazduire.ro

Daca vrei sa iti deschizi o afacere online, un blog su un site, cel mai potrivit pentru acest lucru este sa iti cumperi un domeniu, pe langa gazduire. Este foarte important sa alegi un nume pe care il vei pune domeniului sa il poti tine minte. Domeniul de activitate pe care il ai pe acel site si pe care il practici, o sa te ajute foarte mult in mediul online.

Cand ai propriul nume de domeniu si o adresa de email, atunci iti poate oferi mult profesionalism si incredere. Daca website-ul este in limba engleza si este adresat mai multor oamenilor din toata lumea, atunci terminatia. com te va ajuta foarte mult. Daca persoanele interesate sunt din Romania, atunci.ro este exact ceea ce ti-ar trebui…

Vorbind de preturi acestea vor depinde de domeniu, acestea influentand aceste preturi. La domeniile .ro cea mai avantajoasa oferta am gasit-o la gazduire.ro . Vei fi vazut cu alti ochi cand lumea va afla ca ai un propriu domeniu web. Este simplu atunci cand iti amintesti “numeletau@numeletau.ro” in locul unui mail de genul “nume@yahoo.com” ? Este foarte important atunci cand trimiti un email cu numele tau.

Gazduire.ro
Gazduire.ro

Daca ai un domeniu bun iti poate oferi un mare avantaj seo. Ca domeniul sa fie ridicat mai sus cand este cautat, acesta trebuie promovat si in felul acesta el va fi mult mai usor cand este cautat. Domeniile de top (TLD) au o clasare mai buna in motoarele de cautare decat un site sau blog creat pe un subdomeniu WordPress sau Blogger. Este ca si cum ai identitatea ta proprie si pentru acest lucru esti rasplatit.

Cand ai un blog sau un site cu un domeniu propriu poti avea sansa sa il faci cum vrei si sa modifici atunci cand trebuie. Daca nu te pricepi prea bine sa iti faci promovare si optimizare si tot ce inseamna SEO, la blog, cel mai bine ar fi sa consultati un expert in domeniu si asa vei avea mai multe sanse in lumea internetului. De aceea cu ajutorul unui expert poti ajunge pe primul loc in Google. Rivalitatea in aproape orice domeniu este  foarte mare ai neaparat nevoie de un expert cu cu experienta mare ca sa nu te doboare concurenta. Parerea mea este ca trebuie sa te consulti cu un expert in acest domeniu.

La inceput cand mi-am deschis primul site habar nu aveam despre ce e vorba, dar cu ajutorul uni expert si timpul mi-a fost proprice, am invatat ce avantaje am si cum pot merge mai departe.

Aspectele de mult in considerare conform Gazduire.ro sunt:

“Alegerea domeniului web este o etapa deosebit de importanta pentru succesul afacerii tale. Iti recomandam sa optezi pentru un nume de domeniu scurt, usor de scris si de pronuntat. In functie de strategia pe care te-ai hotarat sa o urmezi, poti alege un domeniu web care contine cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poti opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potential de a deveni brand, asigurand unicitate la nivel de industrie.

In cazul in care doresti ca site-ul tau sa se adreseze romanilor, este de preferat sa alegi un domeniu .ro, acesta fiind inregistrat pe perioada nedeterminata, in conformitate cu legislatia in vigoare si regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, iti recomandam sa inregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).”

Gazduire.ro este partener RoTLD (Romanian Top Level Domain) si inregistreaza domenii .RO, în conformitate cu regulile impuse de roTLD (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București).

Facebook: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/

Date de contact de la Gazduire.ro

Denumire: Gazduire Web S.R.L.

Adresa: Str. Calea Floreasca nr. 169, Cladirea IPA, Etaj 2,
Camera 4, Sector 1, 014459, Bucuresti, Romania

Confirmari prin fax: 021.209.53.25
Confirmari prin e-mail: vanzari@gazduire.ro