Darko , cațelușul de care m-am îndrăgostit

Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit

Îmi doream foarte mult un cățel. La început mi-am întrebat prietenii dacă știu pe cineva care are un cățel pe care să îl adopt. Toate căutările mele și ale prietenilor au fost în van. Am început prin a căuta un câine de rasă, dar pe parcursul căutărilor, ideile s-au mai schimbat. Motivul acestora: un cățel care pare că nu face parte din nici o rasă renumită mi-a captat atenția și mi-a încântat inima. Am studiat bine cele câteva fotografii pe care le-am găsit cu el, am plâns văzând tristețea din ochii lui fiind un cățel abandonat. Dar, în același timp frumusețea și duioșia din privirea lui m-au decis că acel cățeluș trebuie sa fie al meu. Plină de speranță am anuntat familia. Le-am arătat și lor minunăția pe care o găsisem și plină de încredere am început anevoiosul drum spre adopția cățelușului Darko.

Teama ca Darko să nu ajungă într-un adăpost

Spun anevoios, fiindcă pentru a ajunge în situația de acum, pe care o să o spun mai târziu, începutul demersului de adopție a fost aproape un eșec. Luând legătura cu domnul care găsise cățelul și postase anunțul pentru adopție, am primit un răspuns destul de dur: minunăția era promisă unui adăpost de câini.

Ce să spun?! S-o creadă el că acel cățel va ajunge într-un adăpost și va mai suferi cine știe cât timp până va ajunge într-o familie.

Cea mai bună alegere pentru cățelușul Darko, am fost eu

Dar, rugămințile mele nu au fost în zadar, probabil l-au înduioșat un pic pe domnul respectiv care mi-a dat totuși o mică șansă. Mi-a promis că o să vorbească cu soția lui și să decidă ce este mai bine pentru cățel. Așa că, cu sufletul la gură, așteptam un semn de la soția dânsului. A venit și acel moment când m-a sunat doamna și după vreo jumatate de oră de conversație aveam 50% șanse( părerea mea) să fiu noua mamă a cățelușului. De ce spun 50%?. Doamna respectivă a fost întructva convinsă că totuși alegerea cea mai bună aș fi eu.

De ce spun asta? Pentru prima dată vedeam și eu fotografiile și filmulețele de când a fost găsit abandonat și schimbarea care se produsese până în momentul de față. Era o transformare în bine, uluitoare. După acea primă discuție cu doamna au mai urmat multe altele, care au dus în punctul în care speram să ducă. Am stabilit că acest cățel să fie al meu. Doamna ajungând la concluzia că este cel mai bun lucru pe care l-ar putea face pentru el.

Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit

Aceste poze cu Darko, mi-au fost trimise de doamna care găsise cățelușul. Vă dați seama ce bucurie am avut atunci când l-am văzut, chiar și în poze.

Cumpărături pentru Darko

Așa că m-am pus pe treabă (cumpărături.). I-am cumpărat jucării, castroane pentru mâncare, apă, recompense, mâncare pentru câini de talia lui, ham și lesă, hăinuță pentru ploaie și frig. Ce să mai spun, absolut tot ce trebuie pentru o primire ”fastuoasă.” Sunt mai multe cumpărături, dar nu vreau să încarc povestea numai cu poze.

Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit

În momentul de față, zilnic, eu actuală mamă și cățelul Darko, ne vedem și vorbim prin apeluri video. Darko este numele asupra căruia am fost de acord amândouă. Cauza, este faptul că acesta este de un negru lucios. Mai am de așteptat zece zile până când îl voi lua în brațe și voi fi pe deplin mama lui. Sunt extrem de fericită fiindcă am ajuns în această fază.

În sfârșit, am reușit să devin mămica puiului de cățel pe care l-am iubit din prima clipă în care l-am văzut.

Cu cât vorbim mai mult (eu și doamna Oana) aceasta este din ce în ce mai convinsă că a făcut cea mai bună alegere. Sigur eu voi fi cea mai bună mamă pentru Darko. A văzut asta din privirea mea, cum privesc cațelul, dar și faptul că fac acest lucru cu drag.  Abia îl aștept în noua lui casă, la o distanță de câteva mii de km.

Așteptarea a fost lungă, dar cu final fericit

Așteptarea a fost lungă, sau așa mi s-a părut mie, dar în sfârșit a venit și ziua pe care o așteptam de atâta timp.

Darko, cățelușul de care m-am îndrăgostit este în sfârșit în brațele mele. Suntem cei mai fericiți, atât noi cât și Darko, căci el a simțit iubirea noastră și s-a acomodat cu noi într-un mod surprinzător de repede. Vreau să îi aduc mii de mulțumiri familiei care l-a găsit și l-a crescut până acum pe Darko. Atât de bine l-au îngrijit până acum că nici nu am cuvinte să le multumesc. Mi-au făcut viața mai fericită acceptând să mi-l de-a spre adopție.

Au fost niște oameni senzaționali.  Din momentul când s-au hotărât că eu ar trebui să fiu mama micuțului, s-au ocupat de tot ce ține de sănătatea și actele necesare pentru a părăsi țara. Așa că în ziua plecării spre noua lui casă totul a fost pus la punct, pentru a nu fi nici o problemă. Vorbesc aici de vaccinuri, microcipare, pașaport, deparazitare internă și externă, etc…

Firma de transport animale companie- profesioniști și serioși

Am uitat să vă spun, că după ce am stabilit cu ei că îmi vor da spre adopție cățelul, am căutat o firmă de transport animale de companie.

După multe căutări am găsit exact firma de care aveam nevoie. Persoane serioase și foarte amabile care fac acest lucru în mod profesionist. Așa că țin să le mulțumesc pentru grija pe care au avut-o în timpul transportului. În numele animăluțelor pe care le-au adus de la mii de km. În special, de cel mai iubit cățeluș, Darko al meu.

În sfârșit, Darko este al meu

Acum sunt cea mai fericită, Darko este un scump de cățel și pare că face parte din familia noastră de o veșnicie. Ce să vă mai spun, dacă vă doriți ceva așa cum l-am dorit eu pe Darko, sigur o să obțineți, dacă puneți mult suflet și dragoste în ceea ce faceți.

Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit
Darko, cațelușul de care m-am îndrăgostit

Acesta este youtube-ul lui Darko. Daca vreti sa va abonati, sa dati un like sau un comentariu, v-as fi recunoscatoare.