Cele mai simple metode de slabit

Era plinuta pentru varsta ei

Cele mai simple metode de slabit
Cele mai simple metode de slăbit. Verișoara mea are douăzeci de ani și supărarea ei cea mai mare era că ajunsese să fie mai plinuță decât și-ar fi dorit. Intrase în depresie pentru că nu știa ce să facă în privința asta. Simple metode de slăbit.

Cea mai bună decizie pe care a luat-o în viața ei a fost aceea de a încerca să slăbească. Voia să slăbească la început foarte mult, dar nu știa cât efort trebuia să depună pentru acest lucru. În primul rând trebuia să o ia încet, încet pentru acest lucru, cum îi explicasem eu. Știam cum se fac chestiile astea pentru că trecusem și eu cândva prin așa ceva.

Era conștientă de necazul care îl avea, nu mai suporta privirile celor din jur, parcă îi era rușine să se mai ducă și la colegiu. Acolo avea ”prietene” care își cam băteau joc de ea din cauza felului în care arăta ( ele fiind foarte slabe), îi venea să intre în pământ de rușine.
Decisă să slăbească, a început cu un regim strict și cu mult sport. Îi venea foarte greu la început, dar după un timp s-a simțit mai bine și chiar îi plăcea ceea ce făcea.

Metode de slăbire

-În fiecare dimineață bea un pahar de apă pe stomacul gol
-Lua micul dejun în care își includea un ou fiert și o bucățică de brânză slabă, fără nici un pic de pâine.
-Până la masa de prânz nu mai ronțăia biscuiței și covrigei, cum era obișnuită înainte de a începe a slăbi
-Spre seară mai mânca o salata și o bucățică de piept de pui făcută la grătar.
-A renunțat la ciocolata ei preferată, la cartofii prăjiti de care nu se putea lipsi înainte și de care îi era mereu pofta și a început să mănânce mai sănătos, preferând mai bine fructele și legumele.
-În fiecare zi bea cam doi litri de apă, cu toate că înainte de abia reușea să bea aproape o jumatate de kg de apă. Dar își propusese să reușească să slăbească.
-Ieșea afara și se plimba, la început într-un ritm mai lent și după aia un pic mai repede. Era un pic mai greu pentru ea, dar spera că în timp va putea să ajungă mai slabă și se va putea mișca cât mai ușor.
-A început prima dată să facă sport mult, se antrena zilnic de zici că mergea la vreun concurs, începuseră să îi placă exercițiile pe care le făcea și chiar i se părea nemaipomenit de distractivă toată lupta pe care o dădea în aer liber.

Primele rezultate după cura de slăbire

Avea o voință de fier și era încântată de ceea ce vedea în oglindă. Nu se gândise niciodata că îi va fi așa ușor, mai ales că la început când pleca la plimbare obosea foarte mult, inima parcă îi bătea mai mult, îi venea să plângă, dar nu s-a lăsat.
Deja avea mai multă energie, ceea ce a determinat-o să continue acest pas. Încet, încet și cu multă voință și răbdare începuse să slăbească și se vedea în privirea ei că era foarte mândră de ceea ce realizase cu timpul.
Era atât de bucuroasă că putea purta ținute care i se potriveau și care îi plăceau, nu mai trebuia să se ducă să își cumpere haine de la magazine specializate cu articolele de îmbrăcaminte de dimensiuni mari.
 A pornit la drum hotărâtă să facă schimbări care să o ajute, nu voia să mai stea în casă și să își plângă de milă. Acum putea să se urce pe cântar fericită, fără spaima că se va da cântarul peste cap. Cele mai simple metode de slăbit functionau.

Prietenii nu te judeca dacă ești gras sau slab

Stia că de acum încolo nu va mai râde nimeni de ea că e grasă, dar va ști ce prieteni își va face pe parcursul anilor. În plus, a oferit și altora simple metode de slăbit.
Daca ți se par interesante sfaturile din articolul Cele mai simple metode de slăbit, te rog da un share.
Mulțumesc!
Cele mai simple metode de slăbit