Viitorul incepe azi, aici, acum

Viitorul incepe azi, aici, acum

Ea s-a sculat din pat în zori, atunci când i-a bătut prima rază de soare în ochi. Trează, plină de viață, pregătită să înfrunte lumea și să se bucure de absolut tot ce i-ar fi ieșit în cale. Se simțea mai bine ca niciodată în ultimul timp. Nici măcar nu s-a ostenit să ia micul dejun, așa cum făcea în general, de când se decisese să ducă o viață sănătoasă. Nu a făcut decât să bea o ceașcă de cafea tare, amară și foarte aromată și i-a fost de ajuns.

Era nerăbdătoare să plece, să ajungă cât mai repede acolo unde o împingea gândul.  Știa că dacă se va duce la el acasă îi va face o surpriză plăcută, căci lui nici prin cap nu i-ar fi trecut că ea ar putea face un asemenea sacrificiu, să iasă din casă la prima oră a dimineții. Se trezi că toate gândurile îi zburau la momentul întâlnirii, știa că îl iubea mult și nu va putea să stea fără el.

Erau născuți unul pentru celălalt

Era altcineva de când se întâlneau. Avea sentimentul că îl cunoaște de o viață, că fuseseră născuți unul pentru celălalt. Era totul pentru ea și spera din toata inima că și el simțea la fel. Știa că o să aibă parte de toată fericirea din lume cu el. Voia să își sărbătorească iubirea, să o urle în gura mare pe străzi, să își reverse preaplinul inimii.

Gândul la el o făcea să zâmbească din nou, să râdă fără motiv, să își imagineze un viitor fără nori pe cer, un viitor în care ei doi ar fi putut trăi singuri pe pământ, fără să simtă lipsa altor oameni. Chipul ei se îmblânzi din nou gândindu-se la bărbatul pe care îl iubea

Cât de bun și de puternic era…și cât de frumos i se părea că este atunci când stăteau ochi în ochi, învelindu-se unul în brațele celuilalt. 

Își luă o înfățișare jucăușă și se apropie tremurând din toate încheieturile de ușă. Anticipa clipa în care s-ar fi aruncat în brațele lui fierbinți și puternice. Inima îi bătea să-i spargă pieptul. A apăsat pe butonul soneriei și a așteptat, cu toate simțurile încordate. Când ușa s-a deschis, a simțit că i se taie respirația și că o să leșine. El era acolo, parcă mai frumos decât și-l imaginase. Cu totul și cu totul real, privind-o cu o intensitate care ardea.

În visele și planurile lui o includea și pe ea

Ochii lui spuneau exact ceea ce ea își dorise, ceea ce își imaginase și ceea ce sperase cu toata forța inimii sale ea este iubirea vieții lui. Simțea că nu mai poate să respire știind că bărbatul puternic, talentat, blând și plin de farmec este al ei, doar al ei, că inima lui bate numai în prezența ei, că toate visurile și planurile lui de viitor o includ.

A vrut să facă primul pas pentru a intra în casă, dar el nu i-a dat timp. S-a apropiat de ea zâmbind așa cum numai el știa să o facă și a cuprins-o în brațe. S-au sărutat într-un fel care spunea totul. Nu aveau nevoie de cuvinte. Privirile lor, gesturile grăbite și zâmbetele atât de luminoase spuneau de la sine că povestea de dragoste abia acum începe cu adevărat. Viitorul începe azi, aici, acum.

Așa că pur și simplu el a ridicat-o în brațe și a băgat-o în casă. Hainele au zburat pe podea. Tricoul lui decolorat părea să îmbrățișeze rochița ei vaporoasă, în vreme ce eșarfa ei se încolăcise la piciorul patului pe care pur și simplu s-au aruncat.

Dragostea lor era intensă

Puțin mai târziu, privirea ei se întâlni, din nou, cu a lui. Ziua de astăzi s-ar putea să nu îi dezvăluie nimic, și totuși erau anumite lucruri pe care trebuia să le spună, care se cereau spuse. Dar asta in episodul următor.

Viitorul incepe azi, aici, acum

Viitorul incepe azi, aici, acum
Viitorul incepe azi, aici, acum