Un weekend cu o cafea columbiană delicioasă

Bună dimineața, oameni frumoși!

În fiecare dimineață mă trezesc la ora sașe. Atunci aud și păsărelele care apar la geamul meu, așteptând să le dau frimiturile de pâine cu care s-au obișnuit. De obicei, în țara asta, Scoția, ploua mai mereu, dar în același timp poate fi ploaie cu soare. Deci, ceva plăcut pe timp de vara. La mine, încă nu a venit toamna, decât în frânturi mici.

Trezirea de dimineață

După ce mă trezesc, în primul rând mă duc la baie să mă spăl pe mâini și pe ochi, și după aceea merg la bucătărie să îmi pregătesc cafeaua mea columbiană. Este foarte gustoasă și are o aromă deosebită. Nu mă pot lipsi de ea, cu toate că am mai încercat și lavazza, tchibo și alte mărci de cafea, dar am zis că columbiana mea este ceva de vis atunci când o savurez.

Pregătirea cafelei

Îmi place foarte mult ca atunci când mă trezesc să am mereu cafeaua gata pregătita, dar soțul meu nu are mereu timp. Așa că trebuie să o prepar eu, dar nu asta contează cel mai mult, ci faptul că o servim amândoi dis de dimineață. Într-un timp ne făcusem planuri, eu și soțul meu, cine se trezește dimineața, acela să facă cafeaua.

Nu vă supărați unii pe ceilalți

Se spune că începând de vineri vine weekend-ul. Dar, eu mereu zic că ziua de sâmbătă este început de weekend. Așa că vă doresc să aveți un weekend de poveste și nimic să nu vă facă triști. Nu vă supărați din orice nimicuri unii pe ceilalți, viața este scurtă și nu se merită să o trăiți umbriți de cele mai negre gânduri sau cu sufletul trist.

Nu știu vouă cum vă place sau cu cine să beți cafeaua de dimineață, dar mi-ar plăcea să citesc și poveștile voastre.

Weekend-ul începe acum

Weekend frumos și multe pupicuri din partea mea!

O cafeluță pentru voi

Cafeluța este pentru voi cu mare drag din partea mea!

Un weekend cu o cafea columbiană delicioasă