Ulei de motor de pe site-ul automag.ro

Ulei de motor de pe site-ul automag.ro

De obicei, eu nu ma pricep prea mult la masini. Ce piese auto le trebuie, ce ulei de motor se foloseste, dar cu ajutorul internetului am aflat ce inseamna ulei de motor si de unde il poti achizitiona. Daca iti trebuie un ulei de motor pentru masina ta, solutia ideala de unde iti poti procura este sa accesezi site-ul automag.ro. Aici cu un simplu clik poti vedea ce produse sunt si ce ai nevoie pentru masina ta.

Daca vrei sa iti cumperi piese auto sau un ulei de motor bun, trebuie sa stii cateva lucruri. Nu trebuie sa te arunci cu capul inainte, trebuie mai intai sa verifici daca sunt bune pentru masina ta.

Uleiul de motor este un fluid care are rolul de a crea o pelicula de izolare intre diversele elemente in miscare din interiorul motorului. Rolul principal al uleiului de motor este de  a reduce forta de frecare dintre piesele in miscare ale motorului, creandu-se astfel o pelicula de ulei pe suprafata de contact dintre acestea. Pe langa rol, uleiurile de motor contribuie si la eliminarea caldurii rezultate in timpul arderii si a frecarii, dar si protejeaza suprafetele interne ale motorului impotriva coroziunii produse de apa si de acizii rezultati in urma combustiei.

Shell Helix HX7 a fost facut pe baza tehnologiei speciale de curatare activa. Uleiul protejeaza motorul prevenind formarea unor depuneri in motor.

Ulei Motor Shell Helix HX7 10W40 4L

Ulei de motor de pe site-ul automag.ro
Ulei de motor de pe site-ul automag.ro

Uleiul de motor are o tehnologie speciala pentru o curatare activa, stabilitate la oxidare imbunatatita. Vascozitate scazuta si curgere rapida a uleiului si frecare , si stabilitate ridicata. Poate reduce la minim vibratiile si zgomotul motorului.

Uleiul de motor  Shell Helix HX7 10W40 4 L este de cea mai inalta calitate si tehnologie avansata. Acesta indeplineste nivelurile de performanta si specificatiile pentru vehiculele care necesita acest ulei. Shell Helix HX7 ofera performante optime ale motorului, economie de combustibil imbunatattita si emisii reduse de evacuare.

Uleiul de motor Shell Helix ofera performante sporite de viscozitate, frecare si volatilitate. El ofera posibilitatea de a dezvolta lubrifianti superiori pentru cele mai avansate motoare, obtinand curatenia motorului imposibila cu uleiuri de baza mai mici.

Uleiul de motor Shell Helix ajuta la protejarea motoarelor de depozitele daunatoare care impiedica puterea si performanta. Tehnologia suprema de curatare activa Shells ajuta la protejarea motoarelor de inalta performanta de depozitele care afecteaza puterea si performanta. Caracteristicile de vascozitate imbunatatite inseamna un flux de ulei mai rapid pe vreme rece pentru o incalzire mai rapida a motorului.

Uleiul este o substanță vitală pentru buna funcționare a motorului, iar dacă doriți ca motorul să aibă o durată lungă de viață, atunci este important să aveți grijă de ulei. Bineînțeles, aceasta înseamnă să vă asigurați că schimbările de ulei sunt efectuate la timp cu uleiul cel mai potrivit pentru mașina dvs. Trebuie sa verificati si sa va ganditi care este cel mai bun ulei pe care să îl utilizați, dar puteți risca să provocați daune pe termen lung motorului mașinii dvs. dacă nu efectuați singur verificări periodice ale uleiului.

Este suficient de simplu pentru a verifica nivelul uleiului de motor, dar dacă nu ați făcut-o niciodată înainte, este mai bine să urmați instrucțiunile din manualul mașinii. Acesta va ofera detalii despre cât de cald ar trebui să fie motorul și cât timp ar trebui să așteptați după oprirea contactului pentru a obține cea mai precisă măsurare pe jojă. Dar, ca regulă generală, sunteți de obicei bine să luați o jojă citind câteva minute după oprirea unui motor fierbinte, iar pentru majoritatea șoferilor nivelul optim de ulei nu este o știință exactă.

Il puteti gasi pe site-ul automag.ro. Nu veti fi dezamagiti daca veti cumpara ulei de motor de pe site-ul acesta. Este de o calitate buna si la preturi accesibile. Cu siguranta veti fi multumiti de alegerea facuta.

Pentru toti cei care au nevoie de ulei de motor pentru masina va pot lasa datele de contact ale celor de la automag.ro:

Adresa

Jud. Sibiu, Mediaș, Str. Hula Veche, Nr. 24

Telefon fix

0371 346 961

Email

office@automag.ro
vanzari@automag.ro

Orar magazin
Luni – Vineri 08:00 – 17:00
Adresa:
Jud. Sibiu, Mediaș, Str. Hula Veche, Nr. 24, Romania
Telefon:
(+40) 0371 346 961
Email
office@automag.ro