O familie fericita

Avea vreo 50 ani, era pensionata medical, era mama a doi copii, si trebuia neaparat sa isi ajute familia si sa o faca fericita. Se straduia mult ca toti cei dragi ei, sa fie cat mai multumiti.
Asa a inceput sa tricoteze. Mai intai a inceput sa tricoteze hainute pentru copii ei.
In timp, a devenit pasionata de ceea ce facea si asa a inceput sa lucreze si pentru alti oameni. Hainutele de copii le vindea foarte bine, incepuse sa lucreze si cu croseta, iar garniturile de macrame le vindea imediat. Trebuia neaparat sa faca bani pentru a-si intretine familia, nu voia sa depinda de sotul ei, avea nevoie sa aiba un castigul al ei.
Cu timpul lucrand mereu s-a specializat si in cusutul goblenurilor. Copii cresteau, iar multe din muncile ei din casa erau preluate de ei . Era foarte multumita, stia ca a facut o alegere buna.
S-a decis pana la urma sa invete si croitorie, asa ca si-a facut rost de o masina de cusut, si asa s-a invatat sa croiasca haine. Prima data a inceput sa lucreze pentru familia ei, mai tarziu si-a cumparat o masina de cusut mai performanta si cu fiecare zi castiga mai multa experienta, si bine-nteles avea si un mic profit. Era si normal sa fie mai greu la inceput, dar era rasplatita pe masura efortului depus, si avea intelegerea familiei, un mare sprijin.
Tot ce muncea facea cu rabdare, cu pasiune, invatase lucruri frumoase si utile care au ajutat-o sa ii fie de folos. Familia ei era foarte fericita alaturi de ea, i-a redat optimismul si increderea de care avea nevoie, era sigura ca inca mai putea oferi multe celor din jurul ei.
Spera ca v-a gasi intr-o zi o prietena cu care sa corespondeze, care sa faca schimb de idei, de sfaturi, de modele.
Deja la experienta ajunsese sa stie sa faca orice, chiar daca nu putea sa se deplaseze prea departe.