Sfaturi pentru cei care vor să slăbească

Sfaturi pentru cei care vor să slăbească

În primul rând muncă și, atenție la mâncare… chiar acum am terminat o farfurie de salata de boeuf. :))) Este o glumă de la un prieten, nu o luați în serios.

Știu, cam pe toate site-urile se găsesc tot felul de diete, dar nu poți știi care sunt adevărate, sau dacă fac reclama la cine știe ce medicament minune de slăbit. Părerea mea este… fără mișcare în fiecare zi nu poți să slăbești așa ca prin vis, nu trebuie neapărat să te duci la sala (mai ales în perioada asta).

Este foarte importantă mișcarea oricum ar fi

Poți face chiar și acasă exerciții și, de ce nu?, chiar și să dansezi. Mai ales dacă ai vreo melodie care iți place, ai putea să o asculți de 100 de ori și in același timp să dansezi.

Poți, de exemplu, să speli vase sau să dai cu mătura și să asculți melodia ta preferată (ca să nu zic aspirator, că dup-aia nu mai auzi muzica :)))) și să dansezi. Tot mișcare este și dansul.

Alimentația contează foarte mult

Este foarte importantă și alimentația, nu poți mânca două fleici de carne și după aceea sa te așezi in pat, atunci chiar nu vei reuși să slăbești. Nu zic să mănânci numai legume și fructe, important e să știi cum iți faci porțile de mâncare. Eu chiar mâncam aproape orice, dar eram atentă mereu la cantitatea din farfurie.

De multe ori te gândești că ai vrea să schimbi ceva la tine, ai vrea să slăbești, dar ai senzația că dupa un pic de efort nu se cunoaște nimic la tine. Dar, cu răbdare și bunăvoință o să îți iasă cum vrei tu și, nu în ultimul rând să fii optimist în tot ceea ce faci.

Am avut și eu o perioadă în care am încercat să slăbesc și pot spune că mi-a reușit. Mergeam în fiecare zi la muncă pe jos, nu autobuz, nu mașina, doar pe jos și, vă spun că nu era chiar aproape locul de muncă și nici drumul înapoi până acasă. Dar, chiar mă încânta, era o plimbare foarte bună pentru mine.

Un mic dejun gustos este foarte important dimineața

Dimineața, în primul rând beam un pahar cu apă rece pe stomacul gol și după aceea serveam micul dejun, care era masa principală a zilei. Un mic dejun care era consistent și bun. Și,cum spuneam, dansam foarte mult, profitam de orice ocazie ca să ascult muzică și să dansez prin casă singură. Sper să nu râdeți, dar chiar așa făceam.

Am fost foarte fericită în perioada aceea, pot spune că am dat jos câteva kilograme într-un timp scurt, știu că dacă aș mai avea probleme vreodată cu greutatea aș face acelasi lucru pe care l-am făcut atunci.

Contează foarte mult să ai voință

Sunt foarte multe persoane în lumea asta care se confruntă cu astfel de probleme, sunt unii care țin diete și nu reușesc nimic, sunt unii cu probleme de sănătate. Este foarte greu să vrei să slăbești și să nu reușești, mai ales dacă ești bolnav…

Când vrei să slăbești trebuie să ai multa voință (cum este și la renunțatul de țigări), voință și iar voință.

sfaturi pentru a slabi