Masinile de infoliat paleti sa se miste in tranzit si sa accelereze operatiunile din depozit. Pentru simplitate si viteza, alegeti o masina de infoliat paleti Spinny S300 pentru ca este usor de utilizat si care este gata de conectare si utilizare. Aceasta masina de infoliat SpinnyS300 semi-automata de pe site-ul kangoopack.ro este perfecta pentru ambalarea produselor de diferite forme si dimensiuni si este ideala pentru liniile de productie. Aceasta masina de infoliat semi-automata ofera avantajul programarii trenului de foliere la o viteza diferita fata de cea mesei rotative, in felul acesta avand garantie unei folierea paletului cat mai sigura.

Daca transportati in mod regulat paleti sau incarcaturi mai mari, atunci cumpararea unei masini de infoliat este o alegere inteleapta. Masinile de infoliat semi-automate sunt utilizate in numeroase sectoare si din diverse motive. In sectorul alimentar, de exemplu, paleti cu fructe, legume si produse din carne sunt invelite cu film pentru a le proteja mai bine impotriva influentelor externe. O masina de infoliat Spinny S300 semi-automata  este, de asemenea, indispensabila in sectorul transporturilor, in sectorul de birouri si in lumea electronica. Cu un invelis adecvat de film, incarcatura este mai bine protejata de ploaie, scurgeri, praf si daune de impact.

Pentru a oferi cea mai buna protectie, este esential ca procesul de ambalare sa se desfasoare corect. La multe companii, paleti sau marfurile sunt inca invelite manual. Drept urmare, sansa este foarte mare ca filmul sa fie aplicat incorect, iar protectia este departe de a fi perfecta. Mai mult, sustenabilitatea si prietenia cu mediul sunt din ce in ce mai importante in diferite sectoare si companii. Cand filmul este aplicat manual, deseurile sunt insurmontabile. Adesea, se foloseste prea mult material de infasurare sau filmul de infasurare trebuie aruncat deoarece este crapat sau aplicat incorect.

In cele din urma, acest lucru este rau pentru mediu si duce la o eficienta redusa si costuri suplimentare. Atunci cand alegeti masinile de infoliat de inalta calitate de la Kangoopack, cantitatea perfecta de film este intotdeauna folosita. Acest lucru va economiseste timp si costuri.

Organizatiile folosesc regulat masini de ambalare a filmelor prea mult timp. O masina de infoliat a filmului slab intretinuta devine blocata mai repede si este inexacta. Angajatii trebuie sa petreaca mult timp indepartand si reaplicand filmul. Mai mult decat atat, procesul de ambalare poate suferi chiar si timpul de oprire daca masina de infoliat se defecteaza din cauza varstei sau a intretinerii restante. Acest lucru costa organizatia dumneavoastra mult tim si bani. Ca organizatie profesionala, alegeti masina de infoliat semi-automata Spinny S300 de pe site-ul kangoopack.ro. Ei folosesc doar componente de calitate superioara si garanteaza servicii excelente.

Vreti sa stiti ce masina de infoliat se potriveste cel mai bine dorintelor si activitatile dumneavoastra? Nu ezitati sa contactati specialistii de la KangooPack. Multumita anilor de experienta, ei va pot sfatui intotdeauna cu privire la cea mai buna solutie. La kangoopack, veti gasi doar masini de infoliat de inalta calitate. Pe parcursul intregului proces, ei folosesc numai componente de calitate superioara. La kangoopack, puteti alege intre masini de infoliat semiautomate si complet automate.

Datorita utilajelor de ambalare, va salvati si angajatii de munca inutila, deoarece paletii pot fi inveliti automat. Mai ales cu incarcaturi mari, angajatii nu mai trebuie sa se plimbe in jurul paletului. Paleti si incarcaturile mari sunt infasurate perfect cu masinile de infoliat Kangoopack.

Inovatia si calitatea sunt esentiale pentru cei de pe site-ul kangoopack.ro.

Pentru cei interesati de masinile de infoliere semi-automate de pe site-ul kangoopack.ro, va pot lasa datele lor de contact.

Program

Luni-Vineri08:30 – 17:00
Sambata – Duminica

Nr de telefon- 0737 501 193

Str. Garii Nr. 4B, Alba Iulia, 510194, jud. Alba, Romania0737 501 193

Kangoo Pack