Organizarea unei petreceri surpriză pentru sora mea

Organizarea unei petreceri surpriză pentru sora mea

Se apropia cu pași repezi ziua surorii mele. Deja au apărut emoțiile, unde să îi sărbătorim ziua, ce cadouri să îi facem. Mai ales că ea este destul de pretențioasă.

Și ce era mai indicat să îi fac cadou decât un parfum sau o carte interesanta? Știind că ea este înnebunită după cărți.
Având în vedere că ea folosește un parfum anume, voiam să îi cumpăr ceva mai special. Mă gândeam de care să îi cumpăr, nu aș fi vrut nici să îi fac concurență soțului ei.

El fiind un soț model, nu trecea ziua ei fără să îi ofere parfumul ei favorit sau ceva mai special.

Ființa noastra iubită

Pot spune că ea este o ființă foarte iubită de toata famillia ,și nu se putea să treacă ziua ei să nu primească foarte multe cadouri, care mai de care mai speciale.
Întotdeauna sora mea a fost plăcut surprinsă de noi, familia ei. Se bucura mai ceva ca un copil de cadourile primite de la noi.
Dar să revin la soțul ei, mi-am adus aminte cum într-un an tot de ziua ei i-a organizat o petrecere surpriza la un restaurant anume.

A fost o zi aniversară, pe care ea nu o să o uite niciodată. Petrecerea la restaurantul respectiv a fost ceva mai special.

Mama noastră cea iubită

Mama noastră întotdeauna a iubit-o foarte mult ,și in fiecare an de ziua ei îi cumpăra mai bine îmbrăcăminte, așa simțea ea că fiica ei va fi fericită de cadoul primit. Dar parcă nu știam cum să o fac să înteleagă că anul acesta să schimbe rutina și să îi ofere mai bine un parfum femeiesc decît atâta îmbrăcaminte.
Șifonierul ei dă pe afară de câte articole vestimentare are, așa că parcă era mai bine să îi ia un parfum. Dar mama, nu prea voia să se înduplece să îi cumpere ce voiam eu.
Plecăm amândouă în căutarea cadoului ,și chiar i-am făcut o farsă mamei mele. În loc să intrăm în magazinul de îmbrăcăminte, am băgat-o într-o parfumerie.

Să leșine mama, dar nu putea scăpa de gura mea. Până la urmă a fost nevoită să îi cumpere un parfum. Și pot spune că până la urmă i-a placut și mamei.

Amintiri plăcute

Surioara mea cea dragă nici nu bănuia ce surprize o să îii facem noi.
Cu cadourile ambalate frumos și cu bagajele făcute pornim cu toții spre casa lui mama, unde știam că îi va place surorii mele.

Făcând un popas, ea nu a mai avut răbdare să nu deschidă cadourile până ajungeam acolo. Doamne, ce bucurie a avut când a văzut cadourile, le-a despachetat pe toate, neputându-se abține. Plângea de fericire, era în al noulea cer.

Într-un final ajungând acasa la mama cu toții, ne-am distrat de minune. Seara ne-am dus la un restaurant și am sărbătorit ziua ființei dragi nouă.
A fost ceva de vis. O să își aducă mult timp aminte de ziua aceea, cât de frumos a fost și ce bine ne-am simțit.

Eu și familia mea, ne-am gândit că în afară de cadourile pe care o să i le cumpărăm, să îi sărbătorim ziua mai frumos ca anul trecut.

Organizarea unei petreceri surpriză pentru sora mea

Muntele a fost întotdeauna locația preferată a surorii mele. De aceea ne-am gândit cu toții că acolo ar fi cel mai frumos să îi serbăm ziua. Să fie organizarea unei petreceri surpriză.

Vreau să fie atât de emoționată când o să vadă Cascada Urlătoare, Mânastirea Caraiman și tot ce este mai frumos în preajma muntelelui.
Sper ca pe viitor, să primesc și eu atâtea cadouri și să am o mare zi aniversară atât de minunată cum a avut-o ea.
Așa cum mai sper, cu toate că până la ziua mea mai este foarte mult, să fie o petrecere surpriză.

Sora mea nu a vrut să stea la poze, așa că nu m-am putut abține să nu îi fac. Măcar din spate. :)))

Organizarea unei petreceri surpriza