ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (7) – JURNAL PE BLOG

Gânduri la cafea:

ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (7) – JURNAL PE BLOG. Câteodată îmi place să beau cafeaua de dimineață în fața calculatorului. În timpul acesta pot urmări știrile sau citesc câteva articole de pe blogurile care îmi plac.

Dimineața este frumoasă ( sper să nu mă înjure careva :)))) ), așadar, îmi pot face planuri pentru ziua asta sau pentru mâine, pot face orice dimineața. Chiar dacă sunt liberă pot spune că îmi place să mă trezesc devreme.

 

Delicii gastronomice:

Azi mi-a fost poftă de friptură de pui cu cartofi la cuptor. Așa că încă de la primele ore ale dimineții am început pregătirile. Îmi era frică să nu mi-o ia cineva înainte :))).

Nici nu vă spun cât de gustoasă a fost…

Pentru o viață sănătoasă:  

Am început să fac mișcare și mai multă. Chiar dacă stau în casă, câteodată îmi place să mă mișc și la bucătărie când gătesc ceva. De exemplu, îmi bag căștile în urechi, telefonul în buzunar, pun o muzică frumoasă și mă apuc să dansez ( încet) în timp ce gătesc sau deretic un pic.

Mă plimb și vizitez:

Zilele trecute am fost până la nepotul meu care stă aproape de mine și nu m-am putut abține când am trecut pe pod să nu pozez autostrada, chiar dacă ploua. Ați putea spune că sunt un pic nebună, dar mie îmi place să merg prin ploaie, mai ales dacă e ploaie de vară. Sunt sigură că mai sunt oameni ca mine.

 

Singura soluție propria evoluție:

Cum mai stau la capitolul engleză? Din ce în ce mai bine… Îmi spunea cineva să îmi fac un blog în limba engleză, dar nu știu sigur dacă sunt pregătită pentru așa ceva.

Mici  escapade într-o țară străină: 

Nu știu în ce aventură se va transforma plecarea mea în Anglia. Am acolo niște prieteni pe care nu i-am mai văzut de ceva timp. Sper că în vara asta să ajung la ei, cu toate că nu sunt sigură… Cu pandemia asta nu știi niciodată ce se poate întâmpla.

 

Prietenii mei nebunatici:

În primul rând pot spune că îmi sunt tare dragi și aș face orice pentru ei. Sunt foarte frumoși și cuminți, dar mai ales sunt foarte educați. Mai ziceți ceva…:)))

 

De strajă la porțile visului:

Ce se întampla atunci când visezi morți? Cică plouă, ar spune cineva specializat în vise :)))

Habar nu am ce înseamnă, dar nu m-am putut odihni prea bine din cauza visului pe care l-am avut azi noapte.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare:

Nu cred că există om mai zurliu ca mine încât să își facă planuri în fiecare zi. Plec la mare să mă bronzez, ba la Mânăstirea Caraiman din Bușteni. Astea sunt doar planuri :)))

ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (7) – JURNAL PE BLOG

O poză pentru azi:

Floricelele mele din grădină.