ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (8) – JURNAL PE BLOG

Gânduri la cafea:

ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (8) – JURNAL PE BLOG.

Când m-am trezit, am crezut că leșin de emoție. Razele soarelui îmi băteau în geam și cafeluța mă aștepta pe măsuță. Cum pot să nu o iubesc pe sora mea, dacă mă răsfață atât de mult?

Delicii gastronomice:

Chiar dacă nu gătesc mereu ciorba de văcuță, ea va fi totuși preferata mea.

Cât de curând o s-o prepar și o să vas și vouă rețeta mea.

Pentru o viață sănătoasă:  

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc în viața ta. Ce trebuie să faci și ce este bun pentru tine?

Să faci mișcare în fiecare zi, să mănânci mâncare sănăatoasă și, nu în ultimul rând să bei cât mai multă apă.

Mă plimb și vizitez:

Ieșirea în aer liber este sănătate curată. Poți merge la un picnic și cu ocazia asta poți să vezi natura în toată splendoarea ei. Este atât de plăcut să respiri aer curat atunci când ești în mijlocul naturii.

Dacă îți dorești foarte mult să evadezi din mediul cotidian este foarte important să te pregătești cu tot ce este necesar pentru o plimbare sau un picnic în aer liber.

Singura soluție propria evoluție:

Deja sunt la un nivel mai avansat la limba engleză, așa că m-am gândit să încerc să dau pentru permis auto atunci când mă voi duce în Anglia. Sper să reușesc să îl iau, dar cu ajutorul limbii engleze pe care o să o învăt cât mai bine, cu siguranță o fie mai ușor pentru mine.

Mici  escapade într-o țară străină: 

Peripețiile mele vor fi atunci când o să ajung la prietenii mei din Anglia. Știu că acolo o să fie mai bine pentru mine și familia mea. Sper din tot sufletul să încep o viață nouă mai bună cât de curând.

Prietenii mei nebunatici:

Într-o zi am plecat cu cățelușa asta cuminte și frumoasă în părculeț. Ce tumbe a putut să facă, ce alerga după fluturi și tot felul de gângănii, iar la urmă a picat blană de obosita ce era.

 

 

De strajă la porțile visului:

Nu știu ce am că de ceva timp am început să mă visez numai șofând în altă țară în care mașinile au volan pe partea dreapta.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare:

De ceva timp simt că trebuie să iau o hotărâre în ceea ce mă privește. Vreau neapărat să mă aventurez în cea mai frumoasă vacanță mult așteptată. Planul meu este foarte bine pus la punct și motivul este întemeiat.

O poză pentru azi: