In primul rand imbracamintea de lucru ar trebui sa fie numarul unu atunci cand o purtati in timp ce lucrati. Asigurati-va ca aveti imbracaminte adecvata pentru a avea protectie atunci cand o purtati la locul de munca.

Imbracamintea de lucru este solutia perfecta pentru a va asigura ca aveti o protectie maxima si pebntru hainele dumneavoastra. Avand salopete usoare, robuste si durabile, permite fortei de munca sa nu se murdareasca si atunci nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta hainelor. Pentru a respecta reglementarile si securitatea, angajatorii sunt obligati sa asigure echipamentul necesar de protectie pentru munca. Salopetele pentru hainele de lucru sunt solutia perfecta pentru a raspunde cerintelor regulamentare, deoarece sunt si salopete diferite, unele de inalta calitate altele mai de slaba calitate.

Pe site-ul ronsalprotect.ro puteti gasi imbracaminte de lucru de toate stilurile si foarte rezistente de o inalta calitate si la preturi accesibiledisponibile. Ele sunt potrivite pentru o varietate de locuri de munca si medii.

Pantaloni pieptar PRE2

Acesta este un pantalon cu pieptar si cu buzunare pentru genunchiere, are efecte reflectorizante, cusaturi duble si bretele elestice. Pantalonul cu pieptar va poate face munca mai usoara si arata grozav.

 

Ronsal Protect stocheaza o gama larga de imbracaminte de lucru rezistente, fiabile, perfecte pentru utilizarea profesionala. Cu o serie intreaga de caracteristici utile, cum ar fi buzunarul lateral multifunctional, bretelele elastice, gama lor de imbracaminte de lucru sunt foarte confortabile, dure si ofera versalitate maxima. Ele pot fi usor curatate de stropi si murdarie.

Fie ca sunteti in cautarea a ceva de baza cu buzunare obisnuite, fie ca aveti nevoie cu buzunare cu capsa pe pieptar in care sa stocati accesorii, Ronsal Protect vine in ajutorul vostru. Doar pe site-ul ronsalprotect.ro puteti gasi imbracamintea de lucru potrivita pentru dumneavoastra.

Imbracaminte de lucru pentru profesionisti de inalta calitate, din cap pana in picioare, cu desing modern. Cu aceasta tinuta creati o impresie profesionala. Puteti face comanda de pe site-ul ronsalprotect.ro pentru produsele de lucru. Nu veti regreta daca accesati acest site, chiar veti fi impresionati de gama lor de produse de o calitate foarte buna si la preturi accesibile. Cumparand de la Ronsal Protect imbracaminte deprotectie puteti fi in siguranta la munca si va veti simti foarte confortabil.

Compania Ronsal Protect au certificat Oeko- Tex. Textilele fabricate nu sunt daunatoare pentru sanatate. Ele au fost evaluate si sunt bazate pe cercetari si actualizate mereu. Certificarea Oeko-Tex Standart 100 este obtinuta pentru produsele lor de inalta calitate.

Gama lor de produse este variata si este suficienta pentru a va asigura ca puteti fi in siguranta la locul de munca.

Pentru siguranta dumneavoastra este absolut necesara purtarea imbracamintei de lucru la locul de munca.

Indiferent daca trebuie sa va mentineti cald la locul de munca, protejat de substante chimice sau pur si simplu sa ramaneti racorosi si uscati imbracamintea de lucru performanta va ofera siguranta in primul rand cu imbracamintea Ronsal Protect. Adaptat pentru a va asigura securitatea si confortul indiferent de mediul in care va desfasurati activitatea profesionala. Imbracamintea de lucru Ronsal Protect este proiectata  sa se concentreze asupra confortului si a mediului de lucru.

Cand va achizionati imbracaminte de lucru, luati in considerare confortul vostru termic. Nu are rost sa cumparati o multime de alte categorii de tinute daca stiti ca nu le veti purta, gasiti un echilibru cumparando singura imbracaminte de lucru de pe site-ul RonsalProtect.ro. In aceasta alegere veti fi absolut siguri ca veti avea o protectie totala in desfasurarea activitatilor dumneavoastra de munca.

Daca va intereseaza gama lor de produse de pe site-ul va pot lasa datele lor de contact

Ronsal Protect

0723811041

contact@ronsalprotect.ro

Punct de lucru: Sat Cuparu, nr. 127, com. Dragodana, jud. Dambovita