Sport si activitati in aer liber pentru toata lumea

Departe de agitatia din oras, anul trecut, eu si prietenii mei ne-am hotarat  sa plecam la munte, sa respiram aer curat si sa ne distram. Nici prin cap nu ne-a trecut sa luam cu noi un cort sau macar o patura. A trebuit sa ne facem un pat din frunze si crengi. Spre seara ne-am trezit infrigurati si a trebuit sa facem un foc de tabara.

In primul rand cand am ajuns la munte a fost sa ne gandim unde ne campam. Si unde era mai potrivit decat langa un paraias ca sa fie ziua mai placuta. Imi aduc aminte ca ne-am distrat langa acel foc de tabara. Am cantat cu totii si am ras de prostia noastra ca nu ne-am cumparat si noi un cort ca toti oamenii sanatosi la cap. Peripetiile prin care am trecut o sa le povestesc si nepotilor mei, sperand sa nu faca si ei la fel. Cu toate ca nu cred asa ceva.

Sport si activitati in aer liber pentru toata lumea

Anul asta ne-am gandit sa cumparam un cort,

ca sa nu mai avem batai de cap ca atunci. Excursia la munte te face sa uiti nebunia de la oras si iti poate oferi privelisti cat mai incantatoare.

Prefer sa gasesc o zona unde sa am surse de apa potabila, cum ar fi paraie sau izvoare.

Am gasit pe site-ul www.negociat.ro un cort foarte bun pentru orice excursie la munte sau in alte locuri.

Cand vrei sa pleci intr-o excursie, cortul este o solutie excelenta. Trebuie sa fie bine echipat, sa aiba tot ce este necesar si sa te simti cat mai comod. Intotdeauna iti prinde bine o aventura la munte. Capeti experiente noi, te poti bucura de natura si nu te costa nici prea mult.

E bine sa montezi cortul inainte de a se lasa intunericul. Asa stii sigur ca este totul in regula.
Cand esti entuziasmat ca pleci in excursie la munte in primul rand te gandesti: oare o sa-mi fie frig?
Sau: am impachetat tot ce este necesar pentru aceasta plimbare?

Nu trebuie sa pleci pana nu ai totul pus la punct.

Prima data a fost un dezastru pentru noi acea excursie, dar acum ne-am invatat minte si ne-am ales cortul potrivit ca sa putem sa mai plecam odata.
Imi place la munte pentru ca acolo este aer proaspat, ciripit de pasarele si poti vedea verdele in toata spendoarea lui. 
Este foarte important sa ai un cort rezistent in care sa nu intre apa. La munte ploua deseori chiar si in mijlocul verii, asa ca trebuie sa fii foarte atent unde il montezi. Dar ar fi bine daca l-ai monta odata acasa inainte sa pleci la drum ca sa te asiguri ca totul este bine.
Pentru cei care vor sa plece intr-o excursie la munte cu cortul, bucurati-va de cea mai buna priveliste, de maretia naturii, si nu in ultimul rand lasati curat in urma voastra.
Sport si activitati in aer liber pentru toata lumea cu produse de la Negociat.ro.

Negociat SRL

Alba Iulia, Romania

☎ Suna Acum 0376448484

Serviciul Clienti suport(@)negociat.ro

Departament Vanzari 0762433701

Luni-Vineri 09.00-17.00