Peripetiile lui Jacky, un caine iubitor

Era un catel cuminte si frumos. Nu aveai cum sa nu il iubesti, era un nazdravan fara pereche. Tin minte si in ziua de azi cand a venit mama de la piata incarcata cu sacosiile pline, cum a inceput sa sara pe ea de era sa o dea jos, ce tumbe facea, poate, poate primea ceva bun.

Intotdeauna ii placea sa intre in casa si sa se urce in pat langa mama, voia sa fie mangaiat, rasfatat, era o fericire sa ii vezi pe amandoi impreuna, erau trup si suflet.

Dar totul a inceput cand a gasit mama o pisica pe strada si a luat-o acasa. De atunci, Jacky parca avea impresia ca nu il mai iubeste, ca tine mereu pisica in brate, dar nu era asa, ea il iubea foarte mult. Intr-o zi, dandu-le de mancare, el s-a furisat pe langa mama si i-a fuat mancarea pisicii.

Nu ii venea sa creada ce mancare buna avea pisica fata de a lui, dar cunoscand bunatatea stapanei stia ca nu ii va face nimic in privinta asta. Cu timpul, cainele si pisica au inceput sa se iubeasca, nu se mai desparteau nici o clipa, el nu ii mai fura mancarea, nu o mai fugarea..

Intr-un timp, cand nu era mama acasa se obisnuise sa se duca la poarta sa o astepte, dar se gandea cum sa faca sa sara gardul acela inalt, dar fiind puternic, bine-nteles ca a reusit si cu glasul lui gros a reusit sa sperie lumea de pe strada, dar fara a face rau la cineva.

Ii placea foarte mult sa alerge prin curte, sa latre la pasari, la frunze, dar cel mai mult ii placea joaca cu pisicuta lui draga. Era foarte atent sa nu o raneasca atunci cand se jucau impreuna, dar cand aparea mama, o lua la fuga spre ea.

Mi-ar placea sa aflu si povestile cainilor vostri. Este deja stiut faptul ca un animal crescut in casa aduce intregii familii o multime de bucurii.pisicuta lui draga,

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns