Malaga, cea mai frumoasă destinație de vacantă din Spania

Verișoara mea și soțul ei erau fericiți. Plecau în Spania pentru 2 săptămâni de vacanță. De prima dată când au ajuns acolo și s-au cazat, nu au mai stat pe gânduri. Au ieșit la plimbare să viziteze câteva locuri frumoase. Malaga, cea mai frumoasă destinație de vacanță din Spania.

Nu știau prea bine să vorbească limba spaniolă, dar de conversat puteau în limba engleză pentru că vorbeau curent această limbă. Spaniolii vorbesc și ei engleză, mai ales în zonele turistice.

Aveau nevoie de o vacantă ca de aer, așa că au început să își planifice totul cu multă răbdare ca să nu uite nimic. Încă de la primele ore le zbură gândul spre destinația lor de vacantă, Spania. Aveau de vizitat multe locuri frumoase acolo, locuri pe care nu avuseseră ocazia să le vadă până atunci. Ei sunt iubitori de călătorii și vacanțe.

Cu toți visăm să vizităm o țară străină, dar fiecare după timpul și bugetul lui.

Malaga este una dintre destinațiile cele mai frumoase din Spania. Plaje însorite și atrăgătoare te îndeamnă la apa lina  și nisipul fierbinte.

Au vizitat catedrala  de Encarnación de Málaga.

Catedrala din Málaga este o biserică romano-catolică din orașul Málaga, în Andaluzia, în sudul Spaniei. Este în tradiția arhitecturală renascentistă. Este punctul de atracție principal pentru turiștii care vizitează Malaga.

Malaga, cea mai frumoasă destinație de vacanță din Spania

Era cea mai mare catedrală pe care o văzuseră până atunci. Când îmi povesteau cum era, parcă îmi părea rău că nu am fost și eu cu ei, dar totuși am fost mulțumită că am primit multe poze de la ei și m-am liniștit 🙂

Atracțiile și obiectivele turistice sunt de neratat.

Le place Spania foarte mult. Atracțiile turistice sunt de neratat. Preparatele culinare tradiționale sunt renumite în întreaga lume. Malaga este populară datorită restaurantelor, tavernelor, cluburilor, parcurilor dar mai cu seamă datorită zonelor comerciale care te îmbie cu produse locale de renume.

Vacanța de care aveau nevoie

Odată cu venirea sezonului cald, gândul îți zboară cu siguranță la vacanță. Si, deși în acest moment situația este puțin incertă în ceea ce privește posibilitatea de relaxare legată de călătoriile în acest scop, trebuie să te încarci cu energie pozitivă și gânduri bune și cu speranța că lucrurile vor reveni la normal.

Alcazaba de Malaga:

 

În ciuda pandemiei de coronavirus, se anunță din ce în ce mai multe relaxări în ceea ce privește normele adoptate în acest sens și șansele ca măcar o parte din vară să fie fără restricții sunt din ce în ce mai mari. În special după toată această perioadă de auto-izolare, o escapadă undeva departe de casă, pe o plaja însorită, cu siguranță este binevenită pentru oricine. Și spuneam despre plaje însorite, deoarece pentru majoritatea dintre noi asta înseamna vacanta de vară: un concediu la mare.

 

Malaga, cea mai frumoasă destinație de vacanță din Spania

Erau în Spania, bucurându-se de soare, de valuri, de nisipul cald, de locuri incredibil de frumoase, de cea mai mișto vacanță posibilă.

Ce obiective turistice mai poți vizita în Malaga:

Portul Malaga

Grădina botanică La Conception

Muzeul Pablo Picasso

Plaja Malagueta

Centrul vechi