ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (5) – JURNAL PE BLOG

Gânduri la cafea:

ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (5) – JURNAL PE BLOG. Aproape orice dimineață o consider interesantă și poate fi cea mai frumoasa zi. Indiferent de modul în care mă trezesc sper să fac ceva frumos în acea zi.

Nu știu ce am avut că aproape toată săptămâna m-am gândit la acest weekend. Poate unde se apropie ziua prietenei mele…

Delicii gastronomice:

Ca orice femeie ai câteodată chestia- Ce să mai gătesc și eu azi. Vrei să fie ceva bun, să le placă și familiei…

De aceea astăzi m-am hotărât să fac un spanac pe care o să îl servim cu ouă ochiuri. Știu că această mâncare este sănătoasă și foarte gustoasă.

Cu ajutorul unui stil de viată sănătos, trebuie să ne abținem de la tot felul de alimente neadecvate. Este foarte important să consumăm fructe și legume în fiecare zi, să bem apă multă, și să facem mișcare regulat.

Mă plimb și vizitez:

De la mine până la padure e doar un pas. În această zi cu soare m-am decis să ies la o plimbare pe jos spre locul pe care mi l-am propus.

ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (6) - JURNAL PE BLOG

Cu toți avem nevoie de o plimbare în aer liber, important este să poți să te deconectezi de toate și să ieși în natură. Natura te poate ajuta în primul rând să respiri aer curat, și îți poate face corpul să se relaxeze.

Secretul unei zile frumoase este să te bucuri de fiecare clipă pe care o întâlnești.

Singura soluție propria evoluție:

Poți avea multe posibilități atunci când cunoști o limbă străină. Învătarea unei limbi străine se poate face prin participarea la unele cursuri de limbi străine.

Învățarea unei limbi străine te poate ajuta în viitorul tău. Așa poți avea conversații cu oameni din altă țară și îți poți găsi un job mai bun.

Mici  escapade într-o țară străină:

Întâmplarea a fost să cunosc niște oameni foarte prietenoși chiar în părculețul unde am mers cu Prietenii mei nebunatici. Nu ne-am apropiat prea mult de acești oameni draguți. În primul rând cățeii surorii mele sunt cuminți și nu a fost nevoie să îi despart de cățeii lor.

Știu să se comporte foarte frumos cu alți câini.

De strajă la porțile visului:

Dacă știi că visezi aproape în fiecare noapte câte ceva, ar fi bine dimineața să notezi într-un carnețel. Sau îți poți face un jurnal. Întâi relaxează-te și încearcă să te gândești și să-ți imaginezi totul la personajele din vis.

Gândește-te la fiecare senzație pe care ai simțit-o, chiar dacă aceea în realitate nu există.

Indiferent dacă ai visat sau nu ce ți-ai dorit, scrie mereu în carnețel și poate vei vedea ce legătură a avut visul cu ce ți-ai dorit.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare:

Îmi tot spun În fiecare zi și tot planific cum să îmi fac blogul cât mai popular. Sper să am cititori mai mulți și să pot conversa cu ei despre tot ce ne interesează.

Poate într-o zi voi reuși. Cine știe…

O poza pe săptămână:

Liliacul alb este o floare care miroase foarte frumos și este cultivat ca arbust ornamental.

Poza aceasta este de langa curtea mea. ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (6) – JURNAL PE BLOG

ÎNTRE VIS ȘI REALITATE (6) - JURNAL PE BLOG