Între vis și realitate (6) jurnal pe blog

Gânduri la cafea:

Între vis și realitate (6) jurnal pe blog

De cum m-am trezit am fost cu gândul la ai mei dragi. Oare, cum mă voi descurca cu tot ce mi-am propus când vor veni la mine. Știam că ei se vor simți bine în compania mea, și de aceea am început la prima oră să pregatesc totul. Într-un final am pus toate la punct și i-am așteptat să vină.

Delicii gastronomice:  Astăzi, fiind o zi în care ne reunim cu toții, mi-am pus în gând să gătesc o ciorbă din oase de porc. De la gând la fapta nu a fost decât un pas. Știu cu toții că mie îmi ies cele mai bune ciorbe, și de aceea m-am hotărât să fac câteva poze pentru a vă arăta și vouă.

Cu ce plăcere îmi voi aminti ziua aceasta. Eu și familia mea ne-am distrat ca niciodată. Am jucat cărți, remy, după aceea am pus muzică și ne-a venit cheful de dans, și într-un final ne-am așezat la masă ca să servim ciorba mea faimoasă.

Pentru o viață sănătoasă: La prima ora a dimineții am băut un pahar cu apă, mi-am servit micul dejun și cafeluța, am mai stat un pic și mi-am început exercițiile pentru a fi în formă toată ziua.

Mă plimb și vizitez: Sper să treacă mai repede pandemia asta și să plec undeva în vacanță să mă recreez. Am avut totuși norocul(ca să zic așa), să am alături familia mea care ma sprijinit cu totul, de la curățenie până la modul cel mai frumos al distracției în casă.

Prietenii mei nebunatici: Îi iubesc și îmi place să le fac toate poftele la cățeii surorii mele. Când mă duc în vizită la ei, cei mai frumoși și cuminți caței nu se mai deslipesc de mine. Ei știu că mereu am câte o recompensă în buzunar pentru ei.

Singura soluție propria evoluție: Am reușit să trec la alt nivel mai avansat un pic pentru cursul de  limba engleză. Cu muncă și voință poți trece marea, ar zice sora mea. Ea deja vorbește curent limba engleză. Poate avea cu oricine o conversație la telefon sau chiar fața în fața. Nu se dă în lături de la nimic, îi place limba engleză și face orice ca să îi învețe și pe alții.

Mici  escapade într-o țară străină: Încă nu am nici o aventura palpitantă din drumeție chiar acum. Când se va putea ieși afară cu siguranță vă voi povesti pe unde m-au dus picioarele.

De strajă la porțile visului: Visul meu cel mai mare este să ajung în Spania. Acolo sunt oameni foarte primitori și civilizați  (din spusele surorii mele care a fost în vacanță acolo acum un an). Atât de fericită a fost acolo că parcă nu îi mai venea să se întoarcă acasă.

O poza pe saptamana:  Amintirea mea de astăzi este această fotografie pe care am primit-o într-o zi frumoasă. Nu am cuvinte să vă povestesc cât de placut trebuie să fie în locul acela magnific. Sper ca într-o zi să ajung cu familia mea acolo și să reușim să vizităm tot ce este frumos.

Între vis și realitate (6) jurnal pe blog