Pe vremea cand eram adolescenta imi doream foarte mult sa devin sofer de camion, probabil influenta de filmele vazute sau de prietenia cu un vecin care practica aceasta meserie. Nu stiu cum imi venise aceasta idee, insa imi doream neaparat sa devin sofer de camion si chiar am facut ceva eforturi in aceasta directie. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, dupa cum spune o vorba din batrani.
Cat de interesant mi se parea acest contrast, intre femeia eleganta in devenire care eram la acea vreme si camionul masiv, cu volan brutal, raspandind un miros pregnant de motorina ce parca se imbiba nu doar in haine, ci si in piele. Imi doream sa imi aranjez parul ondulat, vopsit in suvite de mai multe culori, sa imi etalez mainile fine incarcate de bratari lucrate cu migala, chipul machiat discret, clipind din genele bine rimelate si zambind senzual spre trecatorii care s-ar fi mirat nespus vazand o soferita de camion la volan.
Cel mai tare ma distra gandul ca mi-as fi putut etala unghiile impecabile manevrand volanul masiv al camionului, ascultand muzica in boxele date la maxim si fumand tigari fine, semanand a paie.
 Imi imaginam pe atunci tot felul de scenarii in care eu, femeie subtirica, gatita, cocheta, cu unghiile bine aranjate, date cu lacuri de unghii, m-as fi trezit ca am pana la camion si as fi fost nevoita sa schimb roata pe marginea drumului, sau sa trebuiasca sa schimb vreo piesa auto, asa cum face orice alt sofer profesionist.
Ma intrebam daca mi-ar fi sarit in ajutor soferii care ar fi trecut pe drum, vazandu-ma total nepregatita pentru o asemenea munca sau daca m-ar fi ignorat sau, mai rau, daca s-ar fi pus pe fluierat si pe glume de autobaza.
Inca mai am regrete legate de faptul ca nu ma devenit soferita de camion si ca nu mi s-a ivit ocazia de a ma amuza pe seama celor care ar fi ramas ca la dentist vazand o fata tanara, eleganta, cu unghiile bine aranjate, schimband roata la camion.
De-a lungul anilor am intalnit vreo doi soferi de camion si mi-au povestit despre cum se conduce un camion, ce trebuie sa faci in cazul ca se defecteaza vreo piesa si trebuie inlocuita cu alta… E destul de greu fata de cum imi imaginam eu daca as fi fost sofer de camion.
In primul rand cand vrei sa schimbi vreo piesa la camion mai intai trebuie sa te interesezi ce iti trebuie si de unde sa cumperi.
Daca vrei sa cumperi un Capac Roata Metal Cromat Logo MERCEDES poti face comanda pe site-ul https://www.camioane-autoexpress.ro/. Aici poti gasi orice fel de piese auto pentru orice tip de camion. Sunt de calitate si la preturi bune.
Citind si documentandu-ma pe site-ul https://www.camioane-autoexpress.ro/ am vazut ca de aici iti poti cumpara piese auto veritabile si vei avea garantia necesara a produselor.
Firma Camioane autoexpress sunt pe piata pieselor de camioane de aproape douazeci de ani. Ei importa piese pentru autocamioanele de fabricatie vest -europeana. Sunt specialisti in domeniul pieselor auto si te pot sfatui in alegerea produselor care iti sunt de folos, fie ca vrei elemente de caroserie, fie orice altceva.
Veti fi multumiti daca veti face o comanda de la ei pentru piese camion.
O piesa defecta se poate inlocui cu una noua. Orice problema are o rezolvare daca stii unde sa cauti.
Cand pleci cu camionul la drum in primul rand trebuie sa verifici daca ai piesele bune si, dupa aia te asiguri ca poti pleca linistit.
O clipa de neatentie te poate costa viata ta si a celorlalti.

 

Date de contact

Contact

S.C. Sing Sing S.R.L, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia, Jud. Alba.

Sunați acum: +40 746 204 794.

E-mail: office@camioane-autoexpress.ro.

Luni-Vineri: 9-17, Sambata: 9-12.