Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi în natură

Ziua asta a început destul de bine, și sper ca pe parcursul ei sa fie mai interesantă. Când m-am trezit, afară cădeau câțiva stropi de ploaie, cu toate că se zărea soarele pe cer. Mă uitam în sus, spre cerul senin și spre soarele care îsi împarte cu noi razele calde și-atunci mi-am dat seama cât e de frumoasă viața.

Pentru mine soarele nu apune niciodată, întotdeauna este viață în jur. Îmi place să mă bucur de  orice răsărit de soare.

Florile din curtea mea

Am ieșit în curte. Simțeam nevoia de a sta un pic afară, nu mă topeau câțiva stropi de ploaie.  Am simțit în aerul de afară miros de zambile. Îmi place când văd atâta frumusețe în jur. Nimic nu e mai interesant decât să stai într-un loc care este neschimbat. O floare îți poate aduce bucurie și fericire.

 

Frumusețea este pretutindeni

Simplitatea e întotdeauna frumoasă, iar aceste floricele parcă ar vrea să dovedească spusele mele. Frumusețea naturii este pretutindeni, nu ea lipsește ochilor noștri, ci ochii noștri nu știu să o vadă.

Când am ieșit în curte primul lucru care a fost să îl văd erau porumbeii care veneau să ciugulească pâinea uscată pe care le-o dădeam în fiecare dimineață. Și păpădiile care erau deja înflorite, pomii la fel, totul părea a fi dintr-o carte de povești, atât de frumos este în curtea mea.

Natura îți poate oferi tot ce este mai frumos

De obicei îmi place să îmi fac planuri de plecări spre zone mai înalte, spre păduri mirosind a foioase și a ciupercuțe, să fie soarele pe cer ca să îmi aducă o stare de bine și confort.  Părerea mea e că natura iți dă sensul de a trăi. Îmi place foarte mult să admir tot ce oferă natura, parcă e miros de viață în aer, este atât de ușor este să fii îndrăgostit de frumusețea adevărată a naturii.

Cu toți merităm o zi în care să ne încărcăm bateriile la aer curat, o nouă zi cu speranțe de mai bine pentru noi…

Am făcut și câteva poze ca să mă mai destind un pic.

 

Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi în natură, să respiri aer curat și să vezi cum totul în jurul tău atinge liniștea și frumusețea pământului. Aerul curat îți poate oferii sănătate, voie bună și o oază de liniște sufletească.

Îmi place să descoper natura cu ajutorul simțurilor, să îmi încarc plămânii cu aer curat, să mă bucur de o natură pură, și să am liniștea necesară pe care doar natura ți-o poate oferi.

Sufletul îmi cântă de bucurie

Când te trezești dimineața, gândește-te ce privilegiu prețios este să respiri, să gândești, să te bucuri, să iubești.
Omul fericit este acela care stăpânește dragostea față de natură!
E primăvară și sufletul îmi cântă de bucurie, ceea ce vă doresc și vouă!

Să aveți o zi ușoară și plăcută! Este urarea mea pentru cei care intră pe acest blog și citesc micile nimicuri pe care le postez uneori, dar mai ales că îmi dați curajul de a merge mai departe. Câteodată nu am timp de acest blog, sau nu am inspirație, dar eu țin totuși să vă mulțumesc pentru prietenia voastră.