Astazi: Dis de dimineață am ieșit în curte să admir norii de pe cer. Erau extraordinari, tocmai buni de pozat. Un cer albastru încărcat de nori a putut să îmi încănte privirea într-o clipă.

Ganduri la cafea: Cafeaua mea de dimineața nu putea să lipsească de pe măsuța mea. Poate par ciudată față de alte persoane, dar mie chiar îmi place să mă trezesc devreme și să îmi clătesc ochii citind bloguri interesante. Bine-nteles, in timp ce sorb cafeaua.

Ma plimb si vizitez: Vizitarea grădinii mele este cel mai frumos lucru pentru mine. Pot spune că o plimbare la aer curat îmi face foarte bine, mă încarcă de energie pozitivă, dar in vremea asta nu este bine să fii pozitiv. 

Delicii gastronomice: Nimic nu mergea mai bine azi ca o friptură de vită la grătar ălaturi de un piure făcut de chef Silvia.

Pentru o viata sanatoasa: Este foarte importantă alimentația atunci cănd vrei să slăbești, dar mai ales trebuie să fi activ și să nu iți lipsească mișcarea.

Prietenii mei nebunatici: Energia cățeilor surorii mele îmi dă o stare de spirit mai bună atunci cănd sunt într-o pasă mai puțin bună. Îi iubesc foarte mult și aș face orice pentru ei.

Singura solutie propria evolutie: Din ce in ce mai mult îmi place să învat limba engleză. Sper să știu cît mai multe atunci cănd voi avea o conversație cu cineva in limba engleză.

Mici  escapade intr-o tara straina: Nu pot să plec in vacanță. Este foarte important și sănătos să nu ieșim în perioada asta din casă, chiar dacă nu ne convine. Sănătatea este cea mai de preț comoară.

De strajă la porțile visului: Se făcea că eram pe un vas de croazieră și voiam să prind pește. Păi, unde sa mai pomenit fraților să pescuiești de pe un vas de croazieră?

O poza pe saptamana: Din grădina mea.