Astazi: Este despre tine, cititorule. Tin sa multumesc tuturor celor care ma asculta, ma sustin, dar nu in ultimul rand celor care imi citesc postarile scrise intre vis si realitate. Chiar daca in ultima perioada nu prea am fost activa pe blog, tin sa precizez ca nu v-am uitat si sper sa pot scrie cat mai mult .

Ganduri la cafea:  O cafea buna si aromata dis de dimineata te poate duce cu gandul la tot ce e mai frumos in viata, dar tinand cont ca suntem in aceasta pandemie trebuie sa ne gandim ca totul va trece si va fi bine.

Ma plimb si vizitez: Nu am reusit sa ma mai plimb, stiti si voi de ce… imi este dor de tot ce este verde in jurul nostru, de plimbarea mea zilnica. Rabdare, rabdare si iar rabdare.

Delicii gastronomice: Sunt innebunita sa fac ciorbe, mai ales cand fac ciorba de vacuta si vad ca toata familia imi apreciaza talentul de a gati, sunt foarte bucuroasa. Chiar ieri am facut ciorba de vacuta si a iesit delicioasa.

Pentru o viata sanatoasa: Se spune ca o ciorba servita la pranz este sanatate curata. Dar in primul rand nu uitati: miscare, miscare si beti apa multa.

Prietenii mei nebunatici: Ii iubesc pe amandoi cateii surorii mele, ei imi fac viata mai frumoasa si pot spune cu mana pe inima ca si ei ma iubesc foarte mult. Au o pofta de viata in ei ce nu am vazut la nici un caine vreodata.

Singura solutie propria evolutie:  Am ajuns un pic mai departe cu invatarea unei limbi straine. Nu ma las pana cand nu invat sa vorbesc cursiv aceasta limba frumoasa (engleza). Nu este usor, dar nici ceva de speriat. Poti invata la orice varsta, nu trebuie sa spui: aoleu, sunt in varsta si nu mai imi trebuie o limba straina. Nu se stie niciodata cum ai nevoie de ea.

Mici  escapade intr-o tara straina: Cu vacantele stau cam prost. Nu vreau sa va plictisesc povestind despre pandemia asta… nu pot pleca pe undeva. STAU IN CASA!

De strajă la porțile visului: Oare o fi noapte in care eu sa nu visez ceva? Nu cred :)))

O poza pe saptamana: