Intr-o plimbare pe jos

Tinand cont ca ieri a fost ziua martisorului, iar noi am fost foarte ocupate, am amanat distractia pentru astazi. Am cazut de acord cu sora mea ca trebuie sa petrecem macar cateva ore prin oras ca fetele. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa intram in magazinul nostru preferat sa mai cumparam cate ceva. Pot spune ca erau cateva doamne, deci nu eram doar noi doua la cumparaturi. Tin sa precizez ca acest magazin nu este mare, ci unul micut si foarte apropiat de cine ii paseste pragul.

Ma incanta foarte mult servialitatea vanzatorilor, parca iti vine sa cumperi ceva de dragul lor, asa este cand lumea e mai civilizata prin alte parti. Pot spune ca in acest magazinas ai de unde alege tot felul de produse (exclus mancare). Primul obiect care ne-a iesit in cale a fost un set de cesti foarte frumos si care iti incanta privirile.

Am sa pun o poza cu acest set, sper sa va incante si voua ochii.

Dupa ce am plecat de la magazinul cu obiecte, am colindat tot orasul cu gandul sa nu mergem acasa pana nu ne oprim si la o cafenea. Cred ca nu am mai baut de mult o cafea atat de buna si aromata cum a fost aceea. Pe drum la intoarcere nu era tipenie de om pe strada, (cam asa este pe aici, rar vezi oameni mergand pe jos, de obicei ii vezi alergand), atat am ras si pot spune ca am cantat amandoua cate un pic.

A fost o plimbare foarte frumoasa si sper sa mai avem timp ca sa putem merge mai des pe jos.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns