Intr-o plimbare pe jos

Ținănd cont că ieri a fost ziua mărțișorului, iar noi am fost foarte ocupate, amănat distracția pentru ăstazi. Am căzut de acord cu sora mea că trebuie să petrecem măcar căteva ore prin oraș ca fetele. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să intram în magazinul nostru preferat să mai cumpărăm câte ceva. Pot spune că erau câteva doamne, deci nu eram doar noi două la cumpărături. Țin să precizez că acest magazin nu este mare, ci unul micuț și foarte apropiat de cine îi pășește pragul.

Mă încăntă foarte mult servialitatea vănzătorilor, parca iți vine să cumperi ceva de dragul lor, așa este cănd lumea e mai civilizată prin alte părti. Pot spune că în acest magazinaș ai de unde alege tot felul de produse (exclus măncare). Primul obiect care ne-a iesit în cale a fost un set de cești foarte frumose și care îți încânta privirile.

Am să pun o poză cu acest set, sper sa vă încânte și voua ochii.

După ce am plecat de la magazinul cu obiecte, am colindat tot orașul cu găndul să nu mergem acasă pănă nu ne oprim și la o cafenea. Cred că nu am mai băut de mult o cafea atat de bună și aromată cum a fost aceea. Pe drum la întoarcere nu era țipenie de om pe stradă, (cam așa este pe aici, rar vezi oameni mergănd pe jos, de obicei îi vezi alergănd), atăt am răs și pot spune că am căntat amăndouă căte un pic.

A fost o plimbare foarte frumoasă și sper să mai avem timp ca să putem merge mai des pe jos.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns