Top 5 sfaturi pentru o amenajare armonioasă a locuinței

Specialiștii susțin că modul în care îți amenajezi locuința, culorile pe care le alegi, felul în care amplasezi piesele de mobilier și texturile pe care le folosești îți pot influența viața.

Spre exemplu, dacă îți dorești o viață sociala mai activă, amplasează o oglindă în living, iar în acest fel vei spori numărul de musafiri care îți vor trece pragul.

Atunci când vine vorba de amenajarea camerei sau a întregii locuințe, ține cont de aceste sfaturi pentru a aduce armonie casei tale. Cu ajutorul acestor sfaturi, casa ta va deveni mai primitoare. Îmbină rafinamentul cu relaxarea și descoperă cum poți amenaja locuința prin stil și calitate.

  1. Pune accent pe confort și relaxare

Livingul este spațiul destinat meselor în familie, relaxărilor sau a distracțiilor din weekenduri. Așadar, acest spațiu ar putea fi o bogată sursă de idei și inspirații.

Este important ca acest spațiu să fie deschis și cât mai încăpator. Nu aglomera această zonă și transformă-l într-un loc unde se pot desfășura activități, divertisment, joacă, cină în familie.

  1. Mizează pe funcționalitate

Într-o casă de familie, spațiile de stocare sunt extrem de importante și nu reprezintă un lux. În acest caz, un dressing încăpător și un blat de lucru cu multe sertare în zona bucătăriei este tot ce ai nevoie.

  1. Atrage energie pozitivă

Evită culorile puternice și utilizează elemente care îți trezesc emotii plăcute: suveniruri din vacanțe, poze cu cei dragi, flori sau cadouri primite.

Trebuie să menții un echilibru între simplitate și armonie. Vezi aici cum poți amenaja casa în stil fengshui pentru o energie pozitivă.

  1. Folosește materiale naturale

Pentru a crea o atmosferă caldă și armonioasă, e important să ai obiecte din materiale naturale precum lemn, var, lut. Pentru măsuța de cafea, scaune sau comodă alege lemnul care este un material natural dar și rezistent.

Pe site-ul www.homelux.ro vei regăsi piese de mobilier rafinate, decorațiuni sezoniere și corpuri de iluminat. Poți așeza pe canapeaua din living câteva pernuțe în culori, cu mesaje pentru a da viață camerei de zi.

  1.  Alege câteva decorațiuni

Poți adaugă câteva tablouri în concordanță cu nuanțele din încăpere sau poți așeza o vază cu câteva elemente de design interesant. De asemenea un ornament cu lumânări sau oglinda din living îți pot capta ușor atenția.

Poți crea cu ușurință o ambianță placută în casa ta daca ești dispus să ții cont de câteva aspecte importante cum ar fi combinațiile de culori, modul de a așeza mobila dar și alegerea atentă a decorațiunilor.

Locuința este tărâmul relaxant și confortabil în care ne bucurăm de liniște, de viața de familie și locul care ne oferă căldura și intimitatea dorită după o zi obositoare.

Știm că starea de spirit ne este influențată de modul în care arată locuința noastră, de luminozitatea ei, decorațiuni, piesele de mobilier dar și de siguranța pe care ne-o oferă în fiecare zi.

Așadar, respectând câteva dintre aceste sfaturi, te vei bucura de bunăstarea casei tale împreună cu cei dragi iar rafinamentul și confortul oferit de modul în care îți vei amenaja locuința vor aduce armonie și fericire în viața ta.

Casa este îmbrățișarea mult așteptată din fiecare zi!

Distribuie
  • 5
    Shares

Lasă un răspuns