Ma gandesc… La vacanta mult visata. Mi-as dori sa ma pot relaxa intr-un loc deosebit, acolo unde sa ma simt cel mai bine, atat eu cat si familia mea. Imi doresc sa merg pe acel drum presarat numai cu bucurii, si privind acele peisaje minunate, stiu ca pot, dar mai ales vreau sa imi iau un aparat de fotografiat mai performant.

Ce mai gatesc… Pentru ca sotului meu i-a fost pofta, am pregatit o ciorba de pui acrita cu bors de casa, si bine-nteles cu fideluta de la sora mea, facuta de ea in casa. Imi place foarte mult sa gatesc, mai ales ca favoritele mele sunt ciorbele. De aceea am ales sa scriu si pe blog despre ce gatesc, ca sa ajut tinerele gospodine si, de ce nu?, sa discut cu alte doamne despre aceasta pasiune.

Imi este dor de… Zilele cand eram copil si nu aveam nici o grija, sa ies pe afara cu prietenii mei, sa am timp pentru plimbari si jocuri, sa fac tot ce imi pofteste inima. Tin minte si acum mirosul copilariei, mai ales imbratisarea bunicii si sfaturile ei.

Articolul meu preferat din aceasta saptamana este Toamna ca o poezie

O fotografie preferata…  Plina de dor si de iubire

Un citat/proverb… “Călătorul se oprește din loc în loc pentru a face fotografii. Nici una nu poate reda ceea ce ochiul vede. Înalță brațele spre cerul de azur și urlă neauzit: De ce, zei blestemați, ați pus tot ce e frumos, cald și bun doar aici, în minunata Sardinia?”

Ce mi-am mai cumparat… O imprimanta HP care imi trebuia pentru doar o clipa, cat sa scot niste acte. In realitate, de o saptamana nu fac altceva decat sa printez fotografii si articole de pe bloguri. Ca orice copila foarte rasfatata, careia ii place din cand in cand sa isi mai faca mici cadouri, saptamana aceasta am ales sa imi ofer in dar o jucariuta la care visam de mult timp si care acum imi ocupa tot timpul.

Ce tara as vizita… Venirea toamnei ma intristeaza atat de mult incat ma face sa visez la o tara in care sa gasesc foarte mult soare, nisipuri fine si o apa limpede. Spania cred ca ar fi alegerea potrivita starii mele de astazi. Desi nu am vizitat-o niciodata, Spania ramane pentru mine eterna si fascinanta bucata de pamant pe care m-as putea stabili pentru a duce o viata cum vezi doar in filme.