Existe momente în viață oricărei doamne sau domnișoare când are impresia că nu are cu ce se îmbrace, indiferent de locul în care trebuie să ajungă. Apoi, dacă acest pas este depășit, urmează problema pantofilor, care par a nu fi niciodată cei potriviți pentru ocazia respectivă sau pentru ținuta aleasă.
Cel mai probabil, și tu ai trecut prin acest proces frustrant de a nu găși în garderoba ceva pe placul tău. Însă, trebuie să știi că există anumite perechi de încălțări care se potrivesc unei palete largi de ținute, care te vor scoate din impas de fiecare dată si care te vor ajuta să economisești foarte mult timp!
Descoperă care este încălțămintea pe care o poți integra cu succes în foarte multe ținute:
Balerinii – pantofi foarte versatili, aceștia sunt apreciați datorită gradului de confort sporit pe care îl oferă, inclusiv integrați în ținutele elegante. Asortați atât la outfit-uri casual, alături de blugi și cămăși, dar și la look-uri potrivite pentru job, găsești balerini de piele la Urbanshoestore, dacă vrei să ai parte de stil, dar și de lejeritate. În plus, odată cu venirea sezonului cald, aceștia sunt o opțiune potrivită pentru ieșiri cu prietenii, călătorii sau plimbări! De exemplu, dacă vrei să obții o ținută pentru job, îi porți asorta la pantaloni office, împreună cu o cămașa în trend, cu diverse aplicații. În cazul în care îți dorești o ținută mai relaxată, poartă-i împreună cu o rochița vaporoasă de vară!

Pantofii cu toc – aceștia pot fi integrați în ținute diverse, în funcție de înălțimea tocurilor. Cel mai popular model este stiletto, care conferă siluetei o formă aparte datorită design-ului clasic, dar îndrăzneț. Deși acest model este pe piață de foarte mulți ani, femeile nu au încetat niciodată să îl poarte. Găsești pantofi de damă din piele intrând AICI, la prețuri foarte bune! Încălțările de tip stiletto pot fi purtate la evenimente elegante, cu o ținută adecvată, dar și zi de zi, la birou sau la întâlniri casual. Ceea ce îi face speciali este faptul că poți crea cu ajutorul lor outfit-uri inedite, mai ales dacă îi porți împreună cu jeanși și un top stylish. De asemenea, când vine vorba de ținutele office, asortează-i cu o fustă creion și cu o cămașa lejeră. Aceștia sunt perfecți și pentru petreceri, alături de o rochie elegantă sau o salopetă care îți pune silueta în valoare.

Pantofii casual – fără toc, cu o talpă comodă, aceștia sunt calea de mijloc între pantofii stiletto și cei sport. Aspectul casual, dar feminin și lejeritatea cu care pot fi purtați fac din acești pantofi un model foarte iubit printre reprezentantele sexului frumos. Și aceștia pot fi purtați împreună cu diverse ținute, mai ales că vei găsi pe piață o gamă largă de produse cu design atrăgător. Simpli sau cu aplicații în trend, pantofii casual pot fi într-o singură nuanța sau colorați. În funcție de gusturile tale, dar și de articolele vestimentare pe care le ai în garderobă, poți alege modelul perfect!

Achiziționează-ți una sau mai multe perechi de balerini, pantofi casual sau stiletto și treci cu brio peste provocarea alcătuirii unei ținute, indiferent de stil sau de locul în care trebuie să mergi!