O jucarie potrivita pentru ziua unui copil

Orice parinte pentru copilul lui este in stare de orice. Mai ales cand vine vorba sa ii ofere ceva bun si frumos pentru el. Prietenii mei cei mai apropiati au un baietel simpatic foc, mai ales cand il vezI si ce cuminte este.  Chiar vorbeam cu ei inainte de ziua micutului ca nu mai stiau ce sa ii cumpere, asa ca le-am dat sugestia de a cauta pe internet poate gasesc vreun site cu jucarii educative.
Intr-un final au gasit cateva jucarii educative,  erau cele mai frumoase cadouri pentru  ca un copil sa le primeasca de ziua lui. Erau fericiti ca ii indrumasem pe internet si gasisera si jucarii copoo, jucarii educative, doar asa ii putea transforma activitatea lui  de invatare in ceva distractiv, si mai ales ca sigur o sa ii placa si va tine minte toata viata aceste jucarii educative copii. Chiar eram curioasa sa ii vad mutrisoara cand va primi acele jucarii copoo, cu toate ca banuiam ca se va bucura mult.
Ce frumos este cand oferi unui copil jucarii de logica, mai ales ca gandirea poate fi antrenata la orice varsta, si se poate juca cu toata familia. Iti trebuie sa ai un pic de inteligenta, sa ai o gandire rapida, sa fii calm, sa ai rabdare, si o atentie maxima, acestea se pot numi ca ai la asa ceva multe beneficii.
Sunt multi copii care se bucura mult cand primesc jucarii educative, sunt multi care prefera doar masinutele, sau fetitele papusele. Dar aici depinde si de gustul fiecaruie, si nu poti obliga un copil sa ii placa o anumita jucarie daca lui nu ii place. Cu rabdare ii poti explica ce beneficii are o jucarie educativa si ce mult il poate distra. Asa sigur il vei acapara spre ceva bun si frumos.
O jucarie educativa este tocmai potrivita pentru un copil, si il poate tentasa fie atent la ceea ce face si sigur nu se va plictisi.
Se stie ca notiunile pe care cei mici le descopera personal, prin experiente proprii, se fixeaza mult mai usor si pentru mai mult timp.
Distribuie

Lasă un răspuns