Nimic nu poate fi mai plăcut decât amenajarea propriei locuințe. Cauți inspirație privind amenajările interioare de mult timp deja, însă este greu să te hotărăști dacă vrei să decorezi în stil clasic, minimalist sau foarte personal? În 2018, specialiștii propun câteva idei inedite, la care propabil nu te-ai gândit că pot fi abordate în orice încăpere.

Fie că ai o garsonieră, un apartament mic sau o casă de dimensiuni mai mari, trebuie să știi că niciun loc nu trebuie irosit, ci folosit și decorat ingenios, ținând cont doar de câteva reguli de estetică. Ai acum libertatea de a te exprima după bunul plac și în ceea ce privește amenajările interiore, sub îndrumarea câtorva sfaturi care să transforme camera comună a casei tale în cel mai primitor și atrăgător spațiu.

Află cum să îți amenajezi cu succes livingul în 2018:

  1. Dacă ești unul dintre fericiții proprietari al unuia dintre apartamentele noi, spațioase și foarte bine compartimentate găsite pe www.NovumINVEST.ro, atunci amenajarea locului nu reprezintă o problemă pentru tine. Pentru apartamentele cu sufragerii separate și ieșire la o terasă sau balcon, poți asigura comuniunea cu exteriorul prin decorarea camerei în culori deschise și cu texturi inspirate din natură. Accente și variații ale nuanțelor de verde se pot regăsi atât pe mobilă, cât și pe covor, în tablouri sau accesorii. Specialiștii observă tendița de orientare către imprimeuri tropicale, cu frunze și păsări deosebite, care dau camerei un aer fresh, relaxant și mereu îngrijit. De asemenea, plantele naturale de interior sunt un atu de necontestat al oricărei sufragerii.
  2. Atunci când este nevoie ca sufrageria să servească drept cameră de dormit deopotrivă, spațiul trebuie gândit într-un mod cât mai eficient. Sfatul designerilor este să creezi impresia unei încăperi mari prin montarea mai multor oglinzi. Accentele metalice se află, de asemenea, în topul recomandărilor pentru 2018. Orientează-te către accesoriile de alamă pentru a oferi camerei un aer luxos. Pentru spații mici, găsești zeci de canapele extensibile pe MobilaDMD, cu un design modern. Efecte deosebite poți obține, însă, doar dacă piesele de mobilier sunt în contrast cu accesoriile, pentru a pune fiecare element în valoare.
  3. Pentru pasionații de călătorii, dar care au nevoie de un loc personal în care să se refugieze, propunerea este de a-și amenaja un living tematic, cu texturi și culori reprezentative locurilor preferate în care călătoresc. Astfel, poți alege un stil oriental, în culori stridente și bogat în detalii sau cu influente mediterane, optând pentru albastru, alb și crem sau maro. Mai mult, texturile nu mai trebuie asortate, astfel că poți avea suprapuneri de modele pe covor, canapea, mobilă și accesorii, dar care să păstreze, totuși, reculile cromatice ale încăperii.

2018 vine, astfel, cu variate propuneri pentru amenajarea livingului, tematici care să corespundă pasiunilor tale și culori variate. Făcând alegerea potrivită acum, te vei putea bucura de un spațiu personal și relaxant mult timp.