Afara:  Gandul ma duce la primavara, mai are un pic si ajunge la noi, cu toate ca a nins si este frig, eu sper sa am placerea de a vedea ghioceii la mine in casa. Este cea mai mare placere a mea de a cumpara ghiocei si flori de primavara.

 Sunt multumita ca astăzi am zarit pe geam o pisicuta parasita, si am putut sa o iau pentru a ii oferii un cadou frumos prietenei mele. Stiu ca isi dorea foarte mult o pisicuta, de aceea m-am hotarat sa i-o dau ei, cu siguranta va fi foarte bine ingrijita si mai ales iubita.

În casă… este cald, semn că natura se pregăteşte să îşi schimbe hainele şi să mă invite la primavara ce va veni cu bucuria aceea de a vedea toate florile frumoase care mi le doresc. Inca putin, putin si se termina iarna, cu toate ca noi, oamenii ne-am speriat de frigul de afara care oricum nu va dura foarte mult.

În bucătărie… am gătit ieri în familie.Eu-masterchef, cu toate ca am avut-o pe fata mea ca ajutor, totul a iesit foarte bun de te lingeai pe degete. Am profitat de ajutorul dat din partea ei, si am facut prajitura ei favorita, negresa.

Sunt îmbrăcată cu…o bluzita lejera si colanti, dar sosetutele nu imi lipsesc din picioare, nu pot sa stau fara ele…

Ce muzică ascult acum…formatia mea preferata.. Pasarea Colibri..

Ce cărți citesc zilele astea…Sunt multe care as vrea sa le recitesc, dar una chiar mi-a captat atentia ,”Instinct ucigas” JOSEPH FINDER. Este captivanta si cu siguranta nu o voi lasa de-o parte pana cand nu voi afla sfarsitul.

Ce mai meșteresc eu… Daca a-ti stii ca eu aproape in fiecare zi gasesc ceva de mesterit prin casa, sunt multe de facut si imi place sa fac tot ce imi sta in puteri, dar bine-nteles sa fac si ceea ce imi place.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… Sa plec in sfarsit la tara, si sa stau cat pot de mult, sa stiu ca ma relaxez in camaruta mea preferata de acolo.

Am învățat… ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca, tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.

Sunt recunoscătoare… Familiei mele pentru sustinerea lor in tot ceea ce fac, dar mai ales sorei mele ca m-a sustinut in proiectul ce l-am avut de facut, mai ales ca era foarte greu, dar ajutorul ei a fost un dar bun.

Mă gândesc…La prietenii mei care sunt plecati departe de mine, dar care o sa ii vad cat mai curand.

Aștept…Sa vina primavara si sper sa imi vad casa plina de prietenii care vin din Franta. Ii astept cu nerabdare, dar ii astept cu cea mai mare dragoste.

Un citat/proverb favorit…Cine caută un prieten fără defecte va rămâne singur.

Fotografie  mea preferată azi o sa va incante ochii.