Cum poti face deosebirea dintre role mobile si role pivotante? In general rolele pivotante le poti gasi prin supermarketuri la carucioarele de cumparaturi, care sunt foarte necesare in transportarea marfii ca sa fie mai in siguranta si sa le poti manevra. Role fixe sau role pivotante, sunt foarte utile si in transport casnic, constructii, alimentar, farmaceutica, panificatie, cat si pentru si pentru transportul si deplasare pieselor de mobilier.

Utilizarea acestor role sunt de mare ajutor in orice activitate.

Eram foarte curioasa sa aflu cat mai multe despre role pivotante, asa ca am ales sa caut pe internet, sa imi gasesc pentru fotoliul meu de la birou. Ma deranja foarte mult ca nu mai era compatibil cu mine, asa ca m-am hotarat sa ii aplic niste role pivotante sa pot sta linistita la birou.

La inceput voiam sa il schimb de tot, chiar ma intrebam unde as putea gasi un fotoliu pe gustul meu, dar nici nu puteam sa renunt la cel care il aveam, asa ca spre norocul meu am gasit o firma interesanta, si asa am putut sa imi vad dorinta aplicata.  Acum pot spune ca  fotoliul meu are o mobilitate  mai buna, deci este alta viata sa poti sta linistita la calculatorul din birou. Fotoliul meu de acum are rotile pivotante de calitate, ceea ce ma face mai fericita si implinita.  Parca ma vad o directoare la acest birou in fotoliul meu si daca vrei, te poti plimba cu el prin toata camera, dar numai daca va bazati pe role de super calitate.

Fixarea rolei de corpul mobilierului se poate face fie cu șuruburi pentru lemn, fie cu șuruburi M5 cu piuliță și șaibă plată la interior (pentru corpuri mai grele).  Aceste role pivotante poate fi blocate prin împingerea de blocatoarelor in jos, care sunt montate pe partea frontală a roţilor.