Ca sa iti faci operatii estetice in ziua de azi iti trebuie bani si dorinta. Citeam intr-o zi un articol despre marirea buzelor cu acid hialuronic. Ok, nu am nimic cu nimeni, fiecare este liber sa isi faca ce chirurgie estetica vrea, dar eu una nu mi-as face asa ceva.  Cel mai des observ la fetele tinere cum isi fac operatii estetice, dar de obicei vor sa isi faca marirea buzelor cu acid hialuronic.

Acum ceva timp, habar nu aveam ce inseamna asa ceva, dar tot vazand pe ici pe colo tot felul de femei facandu-si operatii estetice, m-am lamurit.

Pentru cine nu stie acidul hialuronic este ca o perna gonflabila si creste suportul structurilor faciale care si-au pierdut din volum datoruta procesului de imbatranire. Orice femeie isi doreste sa fie cat mai frumoasa, dar unele aleg sa isi faca o chirurgie estetica, altele prefera sa ramana cat mai naturale. Prefer varianta a doua, nu de altceva, dar eu sunt de moda mai veche si ma accept asa cum sunt.

Pe vremuri numai cand auzeai de operatii estetice te lua cu fiori, dar acum este ceva mai bine, sunt clinici mai moderne in care se poate beneficia de servicii umane. Imi place sa admir fetele frumoase, pot avea farmecul lor chiar daca si-au facut operatii estetice, nu ma deranjeaza absolut deloc, cum am mai spus… fiecare persoana este libera sa faca ceea ce doreste. Nu trebuie sa radem de nimeni, ca nu pe toti ne-a inzestrat natura sa fim frumosi si atragatori. Mie imi place asa cum sunt, nu vreau nimic altceva.