Va spun ca imi pare tare rau, mai este un pic si se termina sarbatorile. As vrea sa dureze mai mult, dar ce sa fac, asa patesc aproape in fiecare an. Sunt unii care spun “vin altele, si tot asa…”. Asa este, au dreptate. Intai trebuie sa ma pregatesc de musafiri asa cum se cuvine, ca de obicei multa munca, dar si distractie la maxim.

Toate ca toate, intai curatenia, ca fara curatenie nu este sarbatoare. Este si mult de munca si greu sa fac curat in toata casa si sa fie totul perfect. Mie nu imi place sa vad nici macar o scama pe undeva. Si singura n-am cum sa faca totul asa repede. Ce sa fac? Prietena mea cea mai buna s-a oferit sa vina sa ma ajute, mai ales ca ea este foarte harnica si bine pregatita.
Fac si eu cat pot, dar parca nu reusesc. Dar, mai ales imi place sa o am aproape mereu, nu numai la sarbatori, asa de mult tin la ea si ne intelegem foarte bine.
Stiu sigur ca va dura mult sa petrecem, dar parca imi vine sa zbor de fericire. Presupun ca va fi distractiv, amuzant si placut sa-mi petrec sarbatoriile alaturi de familia si prietenii mei.
Stiind ca am oamenii dragi langa mine. Chiar pot spune ca as vrea sa tina o vesnicie sa petrecem impreuna.
Simt ca dupa ce pleaca toti musafirii o sa fie un mare deranj in casa, chiar mai rau decat era inainte, si sa-i pun pe ei la treaba nu pot. Asa ca trebuie sa apelez iar la prietena mea, nu ne putem satura de atata vorba noi doua, de aceea am ales-o pe ea sa vina la mine.
Sincer nu imi venea sa cred cat de curata este casa dupa atata tambalau si mult deranj. Cu gandul ca va arata luna intreaga casa, sa zici ca este ca nou daca vezi, mai ales ca amandoua ne-am descurcat de minune.
Deja m-am obisnuit, si cand se apropie ziua ei, vom face in asa fel sa fie exact ca de sarbatori. Pot spune ca nu mai este mult si se apropie ziua ei cea frumoasa si voi fi iar fericita.