Astazi (19 Decembrie)…  As vrea sa termin odata cu tot ce inseamna curatenia prin casa, caci lucrurile sunt cu fundul in sus, simt ca nu mai razbat singura. Mi-ar fi placut sa am un ajutor, dar cum sotul meu este la munca… Deci, treci la treaba, Silvia, si nu te mai vaita :)))

Mă gândesc… cum ar fi daca ar veni de sarbatorile acestea prietenii mei din Anglia? Imi este dor de ei si gandul ma duce la toate sarbatorile care le-am petrecut impreuna. Cum eu nu pot pleca de acasa, ii astept pe ei cu mare drag.

Sper… … ca anul care vine sa fie mai bun, mai bogat si sa am toti prietenii langa mine. Dar, cum unii sunt plecati, slabe sanse sa fie ce as vrea eu. Dar speranta cea mai mare pe care o am este aceea de a-mi vedea nepotul acasa.

În casă… bradul este impodobit, cu multe bomboane in el, dar cel mai mult ma farmeca luminitele din el si cele care sunt imprejur.

In bucatarie… de abia astept sa simt mirosul sarmalelor, al carnatilor si al fripturii pe care o sa le fac, dar mai intai sa termin curatenia care inca nu este gata. La pregatirea bunatatilor nu am nevoie de nimeni, ma descurc singura ca un om mare.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… sa fac piftie multa, dar nici salata de boeuf nu vreau sa lipseasca. Vreau ca acest revelion sa fie de neuitat.

Afara… este frig, a nins un pic, desi mi-ar fi placut sa fie multa zapada, sa imi pot plimba copiii cu sania. Sper sa avem zapada cat de curand.

Un citat/proverb favorit… Fii fericit(ă). Fii vesel(ă). Fii tu însuți!

O fotografie preferată… Un prieten foarte bun mi-a dat doua desene facute de el special pentru mine, de aceea vreau sa vi le arat si voua, sa imi spuneti parerea voastra.