Astazi… Sunt fericita ca nepotul meu a trecut examenul auto de la sala. Oare, mai este mult pana ia permisul auto? Nu de altceva, dar vreau sa ma plimbe cu masina lui abia cumparata. 🙂

Ma gandesc.. la petrecerea din acest weekend care o va da nepotul meu. Vreau sa ma pregatesc cat mai mult, sa il ajut cu ce pot, dar mai ales sa ii fac prajitura lui preferata. De abia astept sa imi fac machiura french, cu oja semipermanenta, mai ales ca trebuie sa fiu aranjata pentru aceasta petrecere fastuoasa.

Sper ca ne vom distra minunat, mai ales ca si-a invitat prietenii cei mai buni, cu ocazia asta am reusit sa ne strangem cu totii in weekendu-l asta.  Sunt recunoascatoare nepotului meu pentru ca face parte din viata mea. Imi iubesc mult nepotul si vreau ce e mai bun pentru el.
Am invatat: Cand faci cate ceva si poate nu reusesti, te gandesti ca se putea si mai bine. Dar, cand ai prietenii cei mai buni langa tine, totul este perfect, mai ales ca ai mei sunt cei mai speciali din cati pot exista.

Afara: Este un pic cam innourat, dar nu imi fac griji pentru weekend, pentru ca oricum vom sta in casa unde e cald si bine.  Cuvantul afara e magic, as zice.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… mi-as dori sa plec la prietenii mei in Anglia, dar astept un semn de la ei ca sa pot pleca. Nu mai dureaza mult, si stiu sigura ca voi fi cu ei cat mai repede, cel putin asta planuiesc de mult timp. Aceasta tara imi aduce aminte de copilaria mea cand a plecat un bun prieten acolo. Am plans dupa el o saptamana pana am primit primul semn de la el. Credeam ca l-am pierdut, dar nu a fost asa. Si acum tinem legatura.

Un citat/proverb: Fii acolo pentru ceilalti, dar nu te lasa niciodata in urma.

O fotografie preferată…Chiar ma uitam pe niste poze zilele trecute si am ales una care mi-a atras privirile foarte repede. Nu am stat nici o clipa pe ganduri si vreau sa o astern aici.