Evadare in natura

Imi doresc foarte mult sa evadez in natura cu copii mei si cu sotul meu, sa ne pregatim rucsacurile si sa dam o fuga la munte in acest weekend, ca nu e prea departe de noi. Pe deasupra, copii ar avea ocazia sa interactioneze cu natura mai profund si sa aiba vacanta mult dorita impreuna cu familia, astfel consolidand o legatura foarte apropiata intre noi. Vreau sa facem o drumetie prin padure si sa descoperim mai aproape natura, sa urcam cu telecabina pentru a putea vedea mai bine muntii, asa putem admira de la inaltime toate peisajele minunate.
De obicei, muntele se asociaza cu zapada, schiuri, patine si sanii, dar si fara zapada este minunat la munte. Sa fim in mijlocul naturii, intr-una din cele mai frumoase zone din tara si sa beneficiem de tot confortul pe care ni l-am putea dori, ar fi nemaipomenit pentru un weekend de rasfat si relaxare.  Muntele este cel mai bun loc pentru o vacanta minunata pentru a o petrece cu familia.

Pentru acest weekend relaxarea este binevenita. Experientele traite in timpul unei vacante petrecute cu familia raman intotdeauna amintiri frumoase, de neuitat, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Stiu foarte bine ca cea mai placuta vacanta este cea petrecuta in familie, alaturi de cei dragi.
Castelul Peles este cu siguranta cel mai cunoscut obiectiv turistic din Sinaia si este unul dintre cele mai frumoase castele din Europa. De aceea am ales ca prima data sa mergem la acest castel, cu siguranta copii mei vor avea de vizitat ceva atragator din toate punctele de vedere. Dar, nu as vrea sa uit de manastirea Sinaia, aici iti aduce liniste sufleteasca, dar mai ales acest loc linistit are si o curte interioara unde copii mei ar putea alerga in voie. In incinta acestei manastirii, se spune ca exista si un muzeu cu carti vechi(exact ceea ce imi place mie), icoane si alte obiecte bisericesti, deci am putea avea ce vedea.
Dar, sa nu uitam si de castelul Cantacuzino din Busteni. Prima data cand am vizitat acest castel am fost fermecata de el, de aceea am ales sa imi duc si copii sa vada ceva exceptional, sa ramana cu amintiri frumoase.
Vreau sa le ofer ocazia copiilor mei de a iubi muntele de mici, cred ca este foarte important ca prima lor vacanta sa fie una reusita din toate punctele de vedere. Stiu ca sunt multe locuri frumoase, mie personal mi-ar ajunge muntele insusi, un cort si familia mea draga.
Inaltime, munti si paduri cat vezi cu ochii, aer curat si tare, peisaje frumoase, sa tot te plimbi, sa mergi pe potecile care duc la afine de unde poti culege, este minunat.
Cand vrei sa pleci in vacanta si nu stii ce destinatie sa alegi pentru ca tu si familia ta sa va simtiti bine si sa petreceti un weekend de vis, parerea mea este ca cel mai indicat ar fi muntele. De aceea am hotarat ca pentru plimbari si explorari, am nevoia de linistea unui loc in care sa ma retrag sa vad locul unde natura m-ar putea coplesi cu frumusetea ei si cu aerul sau pur si proaspat.

 

 

 

Lasă un răspuns