In ziua de azi, concurenta intre firme, companii, site-uri web etc este foarte. De aceea, avand in vedere concurenta uriasa care este exista pe internet, cand alegi sa iti faci un site web, o afacere online etc este foarte greu sa o faci sa se ridice la nivelul pe care ti-l doresti. In orice domeniu de activitate pe care vrei sa il abordezi pe internet este foarte greu sa il mentii la standarde ridicate. Majoritatea folosesc o multime de metode si campanii SEO, care ii ajuta sa isi creasca popularitatea site-ului, numarul de clienti si ocuparea unui loc bun pe prima pagina in Google.

Insa, altii nu folosesc nimic si lasa totul la dorinta sortii. Datorita neacordarii atentiei asupra elementelor SEO,  cei ce isi deschid ceva pe internet nu au succes si au un numar foarte scazut de vizitatori. Desigur, nu este usor sa ajungi in prima pagina Google si sa folosesti elemente SEO care te ajuta enorm de unul singur, pentru ca nu toti se pricep. Dar, in ziua de azi, exista experti SEO care te pot ajuta sa ocupi locul 1 in Google si te ajuta sa iti maresti traficul si numar de clienti.
Nu toti stiu unde sa gaseasca un astfel de expert SEO, de aceea vom vorbi putin despre asta. Curand, am dat peste un consultant SEO care activeaza in domeniu de mult timp. Este vorba despre Alin Manea, care profeseaza in acest domeniu de peste 10 ani, a ajutat si ajuta in continuare sute de firme din Romania sa isi imbunatateasca afacerea, asta datorita cunostintelor sale dobandite de peste 10 ani.
Ce ofera Alin Manea? Pai sa o luam cu inceputul.
Alin Manea ofera:

  • Servicii SEO: Campanii Link Building, Local SEO, Optimizare SEO On Page, Creare continut de calitate pentru afacerea ta, Keyword research, Audit SEO Site
  • Consultanta SEO
  • Training SEO

Deci mai pe scurt, tot ce este nevoie pentru a iti dezvolta afacerea ca la carte. Poate va intrebati si cum va poate ajuta, are o multime de strategii SEO pentru cresterea afacerii tale. Sa luam drept exemplu o campanie SEO, el actioneaza in 4 pasi cand vine vorba despre o campanie SEO, iar acesti pasi i-a folosit la foarte multe firme din Romania si a avut succes. Care sunt pasii parcursi de el intr-o campanie SEO?

  1. Analiza Site & Keyword Research
  2. Scriere si Aranjare Continut SEO
  3. Optimizare SEO On Page
  4. Link Building

Daca te intrebi care sunt costurile necesare, vezi aici preturi SEO.