El era foarte stresat de la munca pe care o presta, simtea nevoia de o relaxare, asa ca i-a propus iubitei lui sa incerce ceva nou. Voia o mangaiere, simtea nevoia de un masaj, dar nu a avut parte de asa ceva, asa ca  s-a hotarat sa incerce un masaj erotic la Salon Velvet.
La acest salon l-a primit o tanara foarte sexy, imbracata foarte sumar, invitandu-l sa se intinda pe masa de masaj si sa stea relaxat.

De cum s-a intins pe masa tanara a inceput sa ii faca un masaj erotic, ceea ce i-a trezit simturile nebanuite pentru el pana atunci. Se simtea foarte bine, deja mintea incepuse sa o ia razna la mangaierile fetei, doar era profesionista in ceea ce facea. Era prima data cand simtea asa ceva, era fericit ca alesese acest salon  cu masaj erotic bucuresti. Ii trecuse si tristetea , parca nu mai era obosit si stresat, dar inca era suparat pe iubita lui ca nu a vrut sa ii ofere un masaj erotic, sa aiba parte de la ea ce avea din partea fetei acestea de la salon. Aceasta tanara a putut sa il aduca pe culmi inalte, a stiut cum sa il faca sa fie relaxat dupa stresul de la munca care il avea de ceva vreme.
Cand te duci la un masaj erotic vei afla cat de satisfacut vei putea fi, chiar daca acest lucru va costa niste bani, dar pentru fericirea ta poti da cati bani este nevoie.
Ne invata una dintre cele mai puternice forme de comunicare in cuplu, destinata relaxarii. Daruirea masajului erotic unifica mintea si trupul inbunatatesc priza de constinta asupra senzatiilor si odata cu acumularea experientei creste capacitatea de a controla placerea, ajutandu-ne astfel sa prelungim la dorinta, oricat de mult, extazul amoros.
Deja spre sfarsitul masajului era alt om, parca era intr-o lume de vis, nu ii venea sa creada cat de bine se simtea, era relaxat total si foarte fericit.
Maseuzele de la acest salon iti poate oferi un masaj de relaxare prin felul lor de a te masa care iti da o senzatie placuta ce te poate elibera de tot stresul pe care il ai, sunt niste profesioniste in tot ceea ce fac.
Un erotism aparte si foarte rafinat, o experienta unica, deosebita de senzualitate comuna, este un masaj unde se lucreaza cu energia sexuala a celui masat.
Masajul erotic poate dura o ora sau poate fi prelungit de dumneavoastra, depinde de cat va doriti sa fie.