Dintotdeauna mi-am dorit sa imi cumpar o consola de jocuri, dar niciodata pana in momentul de fata nu mi-am permis sa imi cumpar una, stateam si am chinuiam pe sarmanul calculator sa ma joc, era aproape epuizat. In sfarsit, am putut strange bani sa imi cumpar o consola de jocuri.
Am inceput sa caut pe internet console de jocuri de buna calitate si cu un pret bun. Nu mi-a luat foarte mult sa gasesc ceea ce voiam eu, imediat am gasit un magazin interesant care avea si console gaming.

Desigur ca voiam o consola sony playstation 4 slim, cu un hdd de 500GB, o memorie ram impresionanta de 8Gb, GPU: 1.84 TFLOPS, AMD Radeon, chiar nu voiam de nici o culoare consola microsoft Xbox 360.  Desigur ca, aceasta consola avea si conexiune wifi. Am beneficiat si de transport gratuit pentru acest produs.
Dupa ce am achizitionat consola am fost foarte fericit, in secunda urmatoare m-am apucat sa caut o multime de jocuri, eram foarte nerabdator sa ma joc pe ea. Ei bine, aceasta achizionare in timpul liber, cu o anumita limita de stat pe jocuri ma relaxa extraordinar de mult. Normal ca dupa cateva zile mi-am chemat toti prietenii pe care ii aveam la mine, sa ne jucam impreuna pe consola de gaming, bine-nteles prietenii foarte buni, care nu sunt foarte numerosi.
Cateva saptamani am stat numai jucandu-ma, nu ratam nici o clipa nejucandu-ma, era foarte atractiv, era foarte interesant, jocurile ma captivau foarte mult.
Insa dorintele mele nu se opreau doar aici, dupa achizitionarea consolei, voiam ca in cel mai scurt timp sa imi cumpar si un televizor mult mai mare, voiam sa ma joc in cele mai bune conditii, si sa am o calitate video extrem de buna. Ei bine, dupa ce mi-am luat multe jocuri, am inceput usor, usor sa pun bani deoparte si pentru televizorul pe care il doream din tot sufletul. Nu a durat foarte mult timp, am reusit sa strag si bani pentru acel televizor, dupa ce l-am cumparat, parca toate jocurile erau si mai captivante si mai interesante ca pana acum. Toata investitia a meritat din plin.