Cum sa faci videochat

Era o fata foarte frumoasa, stilata, vesela si spontana, era intr-un cuvant foarte fermecatoare.  Voia neaparat sa ajunga un model de videochat de succes, sa aiba castiguri bune, sa isi poata permite orice.
Stia sa poarte orice conversatie, mai ales ca stia foarte bine sa vorbeasca limba engleza, ceea ce o avantaja foarte mult. La acest era necesar sa ai multa seriozitate, sa sti sa te comporti cu celalalt din spatele monitorului, doar aici s-a putut convinge ca a ales jobul bun pentru ea. Mereu isi zicea:  vreau sa fac video chat
Nu credea ca va deveni un model videochat, dar cu ambitia ei a ajuns departe, si chiar nu o interesa daca o va privi lumea cu suspiciune, sau o va barfi pe la colturi, avea o ocupatie incarcata de prejudecati. Isi vazuse visul implinit, avea un loc de munca relaxant, o incita tot ce era nou, si putea avea controlul intregii conversatii cu clientii respectivi. Putea discuta ore in sir despre orice, hobby-uri, muzica si filme, si mai ales despre tot ce era legat de videochat. 
Era o activitate banoasa, usoara si sigura. Avea un program foarte flexibil, ii oferea multa libertate si independenta financiara, ceea ce o bucura peste masura.
 Totul trebuia ca ea sa isi priveasca jobul ca pe o distractie, sa nu fie niciodata mohorata, sa fie draguta cu cei din jur, si mai ales cu interlocutorul din spatele monitorului.
Laura era o tanara puternica , expresiva, curajoasa, sociabila, ii placea foarte mult sa aduca zambetul pe fata celor ce se aflau langa ea, si sa fie ea  insasi si sa se  bucure de libertatea de a-si trai viata asa cum ii placea.  Abilitatile ei de comunicare, imaginatia si expresivitatea erau suficiente pentru a face performanta ca model de videochat, dar si pentru a-si permite un stil de viata confortabil, in care nicio dorinta personala nu ii ramanea neindeplinita.
Daca vrei o informatie cum sa inveti engleza rapid si usor poti accesa acest link. 
 Glamourstudio este un studio de videochat, profesionist si legal, care iti pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru ca jobul tau sa fie unul eficient. Videochatul este pur si simplu socializare online, prin intermediul unei camere video. 

One comment

  1. Cea mai mare provocare in acest domeniu este ca tu sa accepti ceea ce ai ales, in ciuda parerilor negative din jur. Un model asumat va fi intotdeauna castigat, ca sa spun asa.

Lasă un răspuns