Sunt femei care vor neaparat sa isi injecteze acid hialuronic pentru marirea buzelor. Nu sunt de acord, dar fiecare face cum il duce mintea, dar totusi pentru cine vrea asa ceva pot apela la www.clinicatrident.ro. Doar esteticienii de la  Clinica Trident te pot sfatui si ajuta in augumentarea buzelor. 
Buzele pline au fost asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, in mai toate culturile, sunt dorite dintotdeauna, indiferent de varsta si sunt considerate un semn de tinerete si un standard de senzualitate. Pentru estetica buzelor puteti incerca aici.
Calitatea acidului hialuronic utilizat in cadrul interventiei reprezinta un element important pentru obtinerea unor rezultate excelente din punct de vedere estetic si pentru mentinerea lor un timp indelungat. Tratamentul pentru marirea buzelor  cu acid hialuronic se efectueaza cu anestezie locala, dureaza 30-45 minunte, iar cantitatea de acid hialuronic depinde de volumul dorit. 

Procedura de marire a buzelor incepe cu o consultatie, in care medicul va afla care sunt asteptarile pacientului dupa aceasta procedura, astfel incat felul injectarii, cantitatea de produs si tipul acidului hialuronic injectat sa fie in conformitate cu dorintele pacientului. 
Dacă vă doriţi să redaţi buzelor volumul tineresc, să nu mai fiţi nevoită să folosiţi rujul pentru a le scoate în evidenţă,  augumentarea buzelor cu acid hialuronic poate fi soluţia. Procedeele de marire a buzelor ajuta in evidentierea lor, estomparea denivelarilor si conturarea acestora.
Mărirea buzelor cu acid hialuronic este cea mai frecventă metodă de augmentare temporară a buzelor fiind si cea mai recomandata de specialisti. Ea presupune injectarea solutiei, o componentă universală a spaţiului dintre celulele din organism, procedura în sine fiind uşor de realizat. În cele mai multe cazuri, pentru intervenţie este suficientă crema anestezică, dar se poate apela şi la amorţirea zonei respective cu ajutorul unei injecţii (pentru persoanele mai sensibile). Acidul hialuronic oferă un volum natural buzelor şi netezeşte ridurile fine.
 Fiecare femeie are frumusetea ei unica, dar atunci cand aspectul poate fi imbunatatit, nu ezitati sa folositi metodele estetice la care milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ora actuala! Marirea buzelor cu acid hialuronic este nedureroasa(se realizeaza sub anestezie loco-regionala). 
Fiecare persoana este libera sa faca ceea ce doreste cu corpul ei.